Właśnie zaczęły się wakacje , większość z nas się nudzi bo albo nigdzie nie wyjeżdżają albo wyjeżdżają w drugim miesiącu.Tak sobie myślę nad organizacją zlotu użytkowników naszego forum , jakieś ognisko itp. co o tym sądzicie ?
Pomysł świetny, ale ja mam trochę daleko do Stalowej, więc mnie nie będzie
_________________ “Nadam sobie prawo do palenia papierosów i używania wulgaryzmów, pewności siebie ponad normę i nie noszenia stanika. Będę się chwalić swoimi majtkami i zdzierać obcasy na nierównych chodnikach."
Jak nie do Stalowej Woli to rodzice do Sandomierza pozwiedzać a Wy na zlot ^^
Ciężko będzie, wolą morze no i to ok 450km
_________________ “Nadam sobie prawo do palenia papierosów i używania wulgaryzmów, pewności siebie ponad normę i nie noszenia stanika. Będę się chwalić swoimi majtkami i zdzierać obcasy na nierównych chodnikach."
O dobry pomysl :)
Właśnie,najlepiej w Warszawie.Zawsze będzie gdzie pójść i co robić. :)
Stolica i raczej wszyscy by mieli taką samą odległość od miejsca zamieszkania.
Imię: Mateusz
Wysłany: 2008-06-25, 18:34
Najsprawiedliwiej byłoby zrobić zlot w Łodzi, bo jednak Warszawa trochę na uboczu jest, jeśli ktoś w Szczecinie, albo Jeleniej Górze mieszka (są takie osobniki?)
Tylko czy ktoś z tu obecnych formuowiczów jest z Łodzi?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum