Nie chodzi mi o jaki kolwiek zakaz wstepu czy odezwu 18-, zyjemy w XXI wieku podobno
Ja wiem, że nie o to Ci chodziło.
Po drugie również nie sądzę by rodzice nie mieli nic przeciwko podróży Zakopane - Gdański. Dlatego też miejsce zlotu powinno być w miarę możliwości neutralne, nie położone na skrajach Polski.
_________________ If I could, maybe I'd give you my world
How can I, when you won't take it from me?
Nie widzę przeciwskazań, pomysł ciekawy,tylko trudny organizacyjnie
_________________ www.sokolnictwo.pl www.koo.free.ngo.pl www.pustulka.pl
"W zarannej topieli drapieżny ptak wzbił się do lotu wysoko, wysoko"
"Będziesz jak ptak który szybując w otchłań ufnie wierzy,że jego czas wiecznie trwa"
Imię: Adam
Wysłany: 2010-12-18, 10:04
Pewnie że ciekawy. Ja proponuję się spotkać w jednym miejscu wszyscy. I jeszcze jedno może zrobić tak że z każdej okolicy wszyscy razem organizują transport np Gdynia i okolice jadą razem Bstok razem chodzi o to że w squadzie raźniej. :D Co wy na to?
_________________ Nie pozwól żeby ktoś za ciebie rzucał kości
Rządził twoim życiem i sterował ciągle tobą
Rządził twoim życiem jesteś wolna osoba I choć świat jest zepsuty a ludzie ze sobą walczą
Ty broń miłości z mocno uniesiona tarcza
Ja proponuję Łódź, ewentualnie Piątek. Niech będzie uczciwie. Oczywiście jeżeli byłaby taka możliwość, pojawiłbym się.
_________________ "Ludzie są jak morze, czasem łagodni i przyjaźni, czasem burzliwi i zdradliwi. Przede wszystkim to jednak tylko woda." - Albert Einstein
Wysłany: 2010-12-18, 11:15
enchantment napisał/a:
ewentualnie Piątek.
W Piątku nie ma ani gdzie się zatrzymać, ani gdzie posiedziec, ani co pozwiedzać/pooglądać. Tym bardziej różnie tam jest z dojazdem.
_________________ Wiesz... lubię wieczory
Lubię się schować na jakiś czas
I jakoś tak, nienaturalnie
Trochę przesadnie, pobyć sam
Wejść na drzewo i patrzeć w niebo
Tak zwyczajnie, tylko że
Tutaj też wiem kolejny raz
Nie mam szans być kim chcę.
Powiedz mi, a zapomnę, pokaż mi, a zapamiętam, pozwól mi zrobić, a zrozumiem.
Najlepiej,tak jak wcześniej wspomniano,zrobić kilka zjazdów w różnych miejscach
Przykładowo Kraków-Łódź-Gdańsk.
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
_________________ żeby pójść do łóżka z dziewczyną to wystarczy, że pobzdryngolę coś na gitarze i powiem, że rocka słucham.
http://na-kacu.blogspot.com/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum