Imię: Adrian Hendrik
Wysłany: 2010-04-15, 17:17 Zlot forum e-młodzi (wakacje 2011)
Na sam początek zapytam Was się czy jest sens wznawiać temat zlotu forum e-młodzi.
Chciałbym poznać Wasze zdania za i przeciw zorganizowaniu takiego zlotu.
Jeżeli jednak chcielibyśmy się spotkać, nie odbyło by się to wcześniej niż w przyszłe wakacje (lipiec-sierpień 2011), dlatego już teraz zaczęlibyśmy szykować plany ewentualnego spotkania.
Za rok wszyscy będą o ten rok starsi, i być może niektórzy zrobią sobię prawka jazdy itp. i będą mogli jakoś dojechać.
Chciałbym również aby każdy z Was złożył propozycję pięciu miast, gdzie ten zlot mógłby się odbyć.
Uzyskanie ponad 25 głosów na "nie" w ankiecie, odsuwa zlot forum do kolejnej realizacji.
Osobiście jestem jak najbardziej za.
Co do miast akurat jest mi to całkowicie obojętne.
Wychodzę z założenia,że warto to zorganizować nawet dla nie wielkiej liczby osób.Nie ukrywajmy,że forum jest duże ,jednakże sądzę,że większość stałych bywalców chciałaby się poznać.
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
Dobry pomysł, ale to nie wypali. Dużo stałych bywalców, m.in. ja, nie jest samodzielna. A jesteśmy rozsypani po całej Polsce, nawet jeśli pełnoletni mogą przyjechać to przecież nie będziemy robili zlotów w każdej części Polski.
Dlatego szkoda, ale mimo optymizmy bądźmy realistami: to nie wypali.
_________________ jak Cie odnaleźć, gdy nie wiem gdzie szukać
Imię: Adrian Hendrik
Wysłany: 2010-04-15, 17:50
Dlatego już teraz oczekuję Waszych ewentualnych głosów za i przeciw, oceny tego zlotu.
Nic na prawdę nie jest przesądzone, i na prawdę ten zlot ma szansę się odbyć - jak to mówią: 'nie ma rzeczy niemożliwych'.
Rozumiem bardzo dobrze, że wielu osobom nie będą pasowały ewentualne miasta, które zostaną przedstawione, gdyż osoba z Wrocławia nie będzie chciała jechać do Gdańska, a z Gdańska do Wrocławia.
Wspólnie, spokojną konwersacją, musimy dojść do celów. Razem - o wiele łatwiej.
Dlatego też optymalny czas realizacji wynosi ponad 15 miesięcy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum