odezwał się ten doświadczony, co zna inne czasy. Zresztą, co to za gadanie? Kiedyś nie mogło się zdarzyć, że ktoś kogoś zdradził czy rzucił jedną osobę dla drugiej? Ludzie, proszę...
coca.cola napisał/a:
stawia związek w pełnym napięciu, jest podniecający, panują dwa stany równocześnie (miłość w ciągłym zauroczeniu), panuje ciągły i niedający się niczym ugasić głód partnera, nieustający.
czy ja wiem... w pewnym momencie jest to już męczące, takie ciągłe czekanie, napięcie.
_________________ I want a perfect body, I want a perfect soul
I want you to notice when I'm not around
You're so fucking special
I wish I was special
czy ja wiem... w pewnym momencie jest to już męczące, takie ciągłe czekanie, napięcie.
zależy od charakteru. jednym dziewczynom wystarcza ciągłe patrzenie na ukochanego, chcą go mieć zawsze przy sobie, ciągle z nim rozmawiać i czuć jego obecność.
dla innych szczytem marzeń jest mężczyzna, który z nimi będzie, ale nie będą mogły go poczuć, wolą namiętność od ustatkowania.
jak już wspominałam, szybko się nudzę i jeśli już się zdecyduję na zrzucenie 'celibatu', to takie rozwiązanie byłoby dla mnie najlepsze :)
_________________ - Chyba się w panu zakochała, bo przeklinała pana całymi tygodniami.
Jeżeli miłość jest bardzo silna z obu stron, związek ma duże szanse przetrwać.
Ale podstawą jest zaufanie. Oraz wierność i odpowiedzialność. Trzeba się starać, aby druga połówka nie była zazdrosna, nie 'oglądać się' za innymi. Pokazać, że może zaufać. Delikatna zazdrość nie jest zła, ale chorobliwa rozbije związek.
Rzeczywiście, jest napięcie. Ale są też momenty załamania. Momenty, w których bardzo jest potrzebna ukochana osoba, ale ona nie może być przy mnie. Jest to męczące, lecz jednocześnie hartuje psychikę. Trzeba być silnym.
_________________ I was made for loving you, baby.
You were made for loving me.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum