iego napisał/a:
Zakochać się w kimś kogo się na oczy nie widziało. Naprawdę nie wiem jak Ci ludzie to robią.
Doh. Zakochujesz się w samym wyglądzie? Trochę płytko...
Roch, nie o to chodziło. Przez telefon, internet, tel to dużo można mówić. Niekoniecznie tak samo dobrze rozmawia się w rl.
//dość offtopa.
_________________ jak Cie odnaleźć, gdy nie wiem gdzie szukać
A ja uważam, że to ma jak najbardziej sens. 100 km? 100 km to 2 godziny drogi. Jeżeli ta osoba sprawdziła się w jakichś sytuacjach, ufasz jej to dlaczego nie? Jeżeli chodzi o mnie, to przeszłam przez coś takiego. Poza tym, moi znajomi w tym roku wzięli ślub - poznali się przez internet i przez 5 lat widywali się tylko 2 razy na rok. Teraz są szczęśliwi.
_________________ Mężczyzno! Puchu marny! Ty wietrzna istoto! - Eliza Orzeszkowa - Marta
A ja uważam, że to ma jak najbardziej sens. 100 km? 100 km to 2 godziny drogi. Jeżeli ta osoba sprawdziła się w jakichś sytuacjach, ufasz jej to dlaczego nie? Jeżeli chodzi o mnie, to przeszłam przez coś takiego. Poza tym, moi znajomi w tym roku wzięli ślub - poznali się przez internet i przez 5 lat widywali się tylko 2 razy na rok. Teraz są szczęśliwi.
Trzeba wziąć też to pod uwagę, że jest bardzoooooooo małe prawdopodobieństwo, że tutaj też tak będzie aczkolwiek jakieś jest - 1%
Ale spróbować zawsze można. Może akurat szczęście się do Ciebie uśmiechnie.
_________________ Ja mam to coś, czego nie ma nikt inny! ;]
MaliaDhey napisał/a:
A ja uważam, że to ma jak najbardziej sens.
zgadzam się z Tobą. to TYLKO 100km. półtora godziny drogi!
grunt to cierpliwość. poczekaj do wakacji. spotkacie się i przekonasz się czy osoba, którą kochasz jest taka jak sobie wyobrażałaś : ]
życzę powodzenia !
Racja! też nigdy nie wierzyłam że miłość z internetu nie jest możliwa ale tak poznałam mojego chłopaka który mieszkał 300km ode mnie i bylo ciężko. Jestem z nim już ponad 3 lata i jest super z tego względu że mieszka już baardzo bliziutko mnie
Powodzenia!
_________________ Mówią, że kiedy rodzi się człowiek, z nieba spada dusza i rozpada się na dwie części. Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny, a całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy... Połowy swojej duszy...połowy samego siebie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum