Panel logowania

Nie masz jeszcze konta na e-Mlodzi.com?

Zarejestruj się!

Zapomniałeœ hasła?

Przypomnij je

Autor

Wiadomość

C-47  

Pogromca postĂłw

Imię: Mateusz

Wysłany: 2011-11-26, 00:45   

a to u mnie ró?nie bywa zale?y od tego czy ksi??ka na pocz?tku mnie wci?gnie,wtedy staram si? j? przeczyta? do ko?ca ale je?eli a bywa do?? cz?sto ?e nie mam czasu z powodu pracy,lenistwa to potrafie od?o?y? ksi??ke nawet na miesi?c i po miesi?cu znów do niej powracam oczywi?cie z zaznaczonym miejscem gdzie ostatnio sko?czy?em czyta?

Pytalska  

Stały User

cz?owiek demolka

Imię: Joanna

Wysłany: 2012-02-07, 12:49   

To zale?y. Je?eli mam za sob? trzeci? cz??? ksi??ki i mnie nudzi, jeszcze troch? przeczytam. Ale je?eli zajd? za po?ow? i nadal historia nie wydaje mi si? zbyt interesuj?ca, wtedy mog? przerwa?, tym samym bior?c si? za inn? lektur?.

Dezomorfina  

Wymiatacz

you are obsolete

Wysłany: 2012-02-12, 19:56   

Zazwyczaj ko?cz? ksi??k?, któr? zacz??am, póki co zdarzy?o mi si? tylko kilka razy trafi? na ekstremalnie nudn? pozycj?, przy której nie dotrwa?am do ko?ca. Na pewno "Stary cz?owiek i morze", mimo ?e nie jest d?ugi, znudzi? mnie po kilkunastu kartkach.

tomekp95

User

Wysłany: 2012-02-12, 21:25   

Ja mia?em takie przypadki z lekturami. Ale przy innych ksi??kach - takich, które czytam z w?asnej woli, raczej mi si? to nie zdarza ;)

Ower  

Hiper wymiatacz

Wysłany: 2012-02-12, 21:40   

Jak ju? zaczynam jak?? ksi??k? to zazwyczaj nie po to, ?eby przeczyta? 5 stron i odrzuci?, bo to bez sensu. (oczywi?cie wybieram ksi??ki, które raczej mnie interesuj? i wiem, ?e nie zniech?c? po ok?adce) Nie czytam jako? specjalnie du?o, bo nie mam czasu, ale tak ksi??ka czasami dwie w miesi?cu, a jakbym mia? zaczyna? i nie ko?czy? to bym w ko?cu nie wiedzia? na czym polega czytanie ksi??ki. ;)

Cukierkowa  

Hiper wymiatacz

Imię: Paulina

Wysłany: 2012-02-12, 23:24   

jesli mnie zainteresuje to oczywi?cie czytam od deski do deski, no a jak ksi??ka przynudza to odk?adam na pó?k? po kilku stronach

szara95  

Stały User

skradzione marzenia

Imię: Marta

Wysłany: 2012-02-13, 15:24   

Mam jak moja mama. Gdy ksi??ka jest wci?gaj?ca, potrafi? j? przeczyta? w ca?o?ci w jedno popo?udnie :-)
czasami zaczynam te? dwie ksi??ki i czytam je na zmian?, o dziwo pó?niej wiem w której co by?o :-)

- Jim Morrison

Behemoth  

Mega wymiatacz

Pazurzasty

Wysłany: 2012-02-13, 18:25   

W znakomitej wi?kszo?ci. Pami?tam, ?e nie mog?em sko?czy? "M?odych lwów" Irwina Shawa. Dziwne to, bo "Pogod? dla bogaczy" tego? autora poch?on??em w dwa chyba wieczory.

Bierz, co chcesz, potem p?a? i p?acz.

Speedy Gonzales  

Stały User

Wysłany: 2012-02-16, 22:58   

Zazwyczaj ko?cz? ka?d?, jak? zaczn? no chyba ?e jest naprawd? totalnie nudna ale rzadko trafiam na takie ksi??ki.

ZjemCiBabcie  

Hiper wymiatacz

Medykamentka

Wysłany: 2012-02-17, 19:42   

Ko?cz? zawsze wszystkie ksi??ki, nie bior?c pod uwag? lektur, ktorych nie czytam ; p
Je?li ksi??ka mnie wci?gnie, a ma ponad 300 - 400 stron, to dwa dni i ju? strona ko?cowa.

Syachu_  

User

Wysłany: 2012-02-19, 19:40   

Jak jest wybitnie nudna (ostatni? tak? ksi??k? okaza?y si? Mg?y Avalonu) - odk?adam, na przeczytanie wszystkich naprawd? warto?ciowych ksi??ek pewnie nie starczy mi ?ycia wi?c po co marnowa? ten cenny czas? :)

AMebo  

Wymiatacz

Muzyczny na?ogowiec

Wysłany: 2012-02-19, 19:46   

Jak zaczynam to zawsze musz? sko?czy? :D No chyba, ?e lektur? omawiam nast?pnego dnia, to odk?adam ksi??k?, ale wracam do niej szybko :)

sijum  

User

Imię: Karolina

Wysłany: 2012-02-19, 20:00   

ko?cze, nawet na si?e. ale nie potrafie zacz?? drugiej, gdy jeszcze nie sko?czy?am pierwszej :x

Player_casual  

User

Wysłany: 2012-02-20, 18:14   

Mam tak jak wi?kszo?? - je?li ju? zaczn?, to musz? sko?czy?. Jako? ?le si? czuj? bez tego i nie mog? zacz?? kolejnej ksi??ki ze ?wiadomo?ci?, ?e nie przeczyta?em poprzedniej.

Darcia  

Pogromca postĂłw

Imię: Daria

Wysłany: 2012-03-25, 16:25   

Stara?am si? ko?czy?, ale teraz ju? nie zwracam na to uwagi, nie chc?, nie podoba mi si? - nie ko?cz?.

Forum młodzieżowe e-Mlodzi.com