Autor
Wiadomo¶æ
Ale skuteczność takich sygnałów to 14 trafnych na 20 otwartych pozycji, czyli jestem na plusie już 3500 pln w ciągu tych 3 miesięcy. a wpłaciłem tylko 350
I dodam, że inwestuje codziennie. Choć zastanawiam się, czy wykupić od czasu do czasu pakiet takich sygnałów binarnych. Jest to dość duże ułatwienie i być może nie wychodzi to drogo, ale muszę się poważnie nad tym zastanowić.
W razie czego służę pomoca, choć nie jestem tam żadnym doświadczonym inwestorem.
Moim zdaniem OB są dużo łatwiejsze niż Forex, ponieważ wystarczy że wybierzemy czy cena pójdzie w dół czy w górę. Widziałem, że ktoś tu porównywał opcje binarne do bukmacherki, jest to kompletna bzdura, ponieważ grając w OB sugerujesz się kalendarzem ekonomicznym, danymi ze świata, oraz strategiami i wskaźnikami. Oczywiście zarobić można tu i tu, jak i również wszystko stracić. No, ale każda nawet najmniejsza inwestycja może nie wypalić i pogrzebać nasze pieniądze. Szacunek dla autora za odwagę i za to, że chce zrobić coś ze swoim życiem zamiast harować 40 lat do emerytury, kórej później nie zobaczy. Do odważnych świat należy i życzę Ci wielu sukcesów.