jak byłam mała bardziej od muzyki interesowały mnie kolcki lego i lalki barbie ;D nie pamiętam
_________________ 'Nieznajomość zła nie jest cnotą, lecz głupotą; zachwycanie się nią to jakby nagradzanie za uczciwość człowieka, który nie ukradł ci zegarka, bo nie wiedział, że go masz'
hmm.. a ja pamietam bardzo dobrze..
najwiekszy przeboj "Coco Jamboo" Mr President
Loft "Mallorca"
Kazik "12 groszy"
ach i pamietam ze słuchałam tic tac toe
to były dobre czasy :)
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
Ja uwielbiałem słuchać płyt z piosenkami Smerfów.
oOo pamiętam ! zawsze słuchałam je z bratem ciotecznym xD <marzyciel> ^^
_________________ 'Nieznajomość zła nie jest cnotą, lecz głupotą; zachwycanie się nią to jakby nagradzanie za uczciwość człowieka, który nie ukradł ci zegarka, bo nie wiedział, że go masz'
Moje dzieciństwo to Backstreet Boys, Spice Girls, A*Teens :)
Cytat:
Ja uwielbiałem słuchać płyt z piosenkami Smerfów.
A to też :)
_________________ Tylko o sprawach, które nas zupełnie nie interesują, możemy wydać rzeczywiście bezstronną opinię, co niewątpliwie jest dowodem, że opinia bezstronna jest zawsze absolutnie bezwartościowa.
" Bailando" ?
ajj też mi się kojarzy.
i jeszcze Alexia "Ti amo"
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
o Spice Girls też kojaże, straszna fala na to była
Z dziecinstwa pamietam jeden utwor, ktory utorowal moje pozniejsze zycie muzyczne... Dire Straits - Money For Nothing, po prostu uwielbiam... :D Do tej pory jak wpadne w trans to potrafie tego kawalka sluchac godzinami, nie liczac swojej aranzacji na gitarze :).
Ja od dziecka wychowywałem się na hip-hop'ie i rap'ie ponieważ moi wujkowie i ludzie z otoczenia tego słuchali Pamiętam jeszcze stare kawałki 2 Pac'a, K44 i Paktofoniki....
_________________ "Oni walczÄ… bo muszÄ…, oni majÄ… to w genach."
Ja podobno jak w TV albo radiu leciał kawałek "Haddway - What is love?" to zaczynałem tańczyć. Ale nawet ja tego nie pamiętam. A tak to to co w radiu leciało. Lato z radiem XD
jak zaczelam ich słuchac o mialam jakies 9-10 lat, ale z dziecinstwem kojarze tylko jedna ich piosenke "Jestem Bogiem" - od niej sie wszystko zaczelo.
yyy Ich troje
Pamiętacie: Wstań powiedz nie jestem sam...."""..... itd. Mocne na koncercie byłam 2 razy xD
_________________ (...)
"Wyszedł w samą porę. A jednak on jest za inteligentny, aby być czymś dzisiaj: żeby dziś czegoś dokonać, trzeba być trochę durniem jednak."
'Szewcy' S.I Witkiewicz