Autor
Wiadomość
Different napisał/a:
dla mnie wa?niejsz? spraw? jest to jaka kobieta jest, a nie ile razy spa?a z kim? tam
Ostatnio zmieniony przez metalmummy 2015-04-28, 14:07, w całości zmieniany 1 raz
Different napisał/a:
Czyli co lepiej nie mówi? obecnej dziewczynie, ?e z kim? jednak to robi?em, niech b?d? dla niej tym prawiczkiem :D?
metalmummy napisał/a:
No ale je?eli spa?a z 10 ró?nymi facetami, to mo?emy powiedzie?, ?e jest rozwi?z?a i nieodpowiedzialna, to si? dla Ciebie liczy?
Different napisał/a:
Mo?ecie powiedzie?, ale nadal si? liczy dla mnie to JAKA jest, gdyby si? okaza?a faktycznie tak? ladacznic?
$karbówka napisał/a:
o to czy ma HIV
metalmummy napisał/a:
Jedna chwila zapomnienia bo 'nie wypada w?azi? z butami w czyj?? stref? intymn?', a za 3 msc okazuje si?, ?e przegrywasz w?a?nie z tego powodu ?ycie.
$karbówka napisał/a:
Sorry, ale jako? nie wierz?, ?e wi?kszo?? ludzi tak zaczyna znajomo?ci
$karbówka napisał/a:
Chyba, ?e sama zmusi?a? ch?opa do bada?, przejrza?a? jego kartotek? i wy?ledzi?a? gdzie wieczorami chodzi
Damn napisał/a:
wspó?czuj? babom (i facetom) bez paranoi, bo tak jak wspomniano wcze?niej - chwila beztroski mo?e kosztowa? zdrowie. Doro?li ludzie, a zachowuj? si? jak bezmy?lne dzieci. To jest dopiero paranoja.
Damn napisał/a:
Naprawd? nie rozumiem ile razy mo?na to wa?kowa?, Skarbówka, znajd? jakie? lepsze kontrargumenty. Seks bez zobowi?za? z kim? kogo si? zupe?nie nie zna ZAWSZE jest bardziej niebezpieczny od seksu z zaufan? osob? w normalnym zwi?zku i koniec kropka, nie rozumiem, dlaczego to w ogóle podlega jakiejkolwiek dyskusji..
Damn napisał/a:
To jest ca?kowicie logiczne. Jak kto? jest ryzykantem i lubi si? tak zabawi? to prosz? bardzo, nie moja dupa - nie moja sprawa, ale niech wie, ?e bierze na siebie wi?ksze ryzyko.
metalmummy napisał/a:
Z g?by mo?na pozna?, ?e jaki? trefny, a po chu**, ?e zapryszczony. AIDS w pewnym stadium wida? na kilometr. Poza tym, odpowiedzialny cz?owiek, racjonalnie my?l?cy, sam opowie o tak niemi?osiernie niecierpi?cej zw?oki sprawie jak? jest zara?enie ?miertelnym wirusem
metalmummy napisał/a:
A przecie? z przyg?upami si? nie umawiamy, no nie?
philosophus napisał/a:
A niech si? wyt?uk? skur***y.