Autor
Wiadomość
wegrrrry napisał/a:
A co mam Ci znowu napisa?? Nadal s?dz? to samo, co wcze?niej, ale powiem Ci tyle, ?e póki to kontrolujesz i ten poci?g do zwierz?t nie rozwija si? w jakim? chorym stopniu, rób sobie co chcesz, w zasadzie nie moja sprawa.
Cytat:
Nom ju? id? dzi?ki za mi?? odpowied? o.O Widz?, ?e mimo ró?nicy wieku to jestem chyba jednak normalniejszy od ciebie bo ja jak co? czytam to staram si? by? obiektywny
miniX napisał/a:
Curunir, Zwa? synek na bajere i nie obra?aj mnie, forum jest publiczne i ka?dy mo?e wyrazi? zdanie na dany temat wi?z i ja wyrazi?em swoje zdanie. Nikt mi tego nie zabroni, mam do tego pe?ne prawo!
Matiz napisał/a:
miniX napisał/a:
Curunir, Zwa? synek na bajere i nie obra?aj mnie, forum jest publiczne i ka?dy mo?e wyrazi? zdanie na dany temat wi?z i ja wyrazi?em swoje zdanie. Nikt mi tego nie zabroni, mam do tego pe?ne prawo!
Cytat:
Curunir, I znów mnie obrazasz wmawiaj?c mi kompleksy, Dobra ok przyznaje si? nie powinienem Ci pisa? zeby? si? leczy? za co Przepraszam. Co nie zmienia faktu ze takie zachowanie jest dziwne. Ale dla dobra w?asnego i innych sko?czmy t? bezsensown? dyskusje i cieszmy sie swietami.
Cytat:
PS Rozumie ze temat zakonczony?
Cytat:
Ale ciekawo?? to pierwszy stopie? do piek?a w tym przypadku. Jak Ci si? znudzi zoofilia to we?miesz si? za pedofili?, a potem za ojców i córki. Wyobra? sobie ?e za rok widz?c matk? bedziesz mia? zboczone my?li. Nie ryzykuj swojej psychiki.
Curunir napisał/a:
lechocolat
Cytat:
Ale ciekawo?? to pierwszy stopie? do piek?a w tym przypadku. Jak Ci si? znudzi zoofilia to we?miesz si? za pedofili?, a potem za ojców i córki. Wyobra? sobie ?e za rok widz?c matk? bedziesz mia? zboczone my?li. Nie ryzykuj swojej psychiki.