Wysłany: 2010-07-24, 22:41 Czy to jest orgazm? (Bez wytrysku)
Elo
Mam 12lat i nie dawno pierwszy raz się masturbowałem z ciekawości.
Po chwili miałem coś takiego że poczułem takie przyjemne mrowienie w okolicy penisa.
Czy to orgazm
Bo wiem że to powinno być z wytryskiem spermy chyba
Mam troszkę włosów na jajach i obok penisa takie krótkie.
Czyli to oznaki dojrzewania.
Ale czy orgazm jest bez wytrysku spermy
Miałem to bez wytrysku.
CyGaNeK26, chłopcze drogi wyrażaj się na forum, bo takie rzeczy jakie wypisujesz sprawiają, że się ludzie śmieją. Nazywaj rzeczy po imieniu np. jądra. Jaja to jesz kurze, na śniadanie. Więc wysil swój móżdżek i pisz na poziomie forum. Po za tym orgazm na pewno to nie był. Jak będziesz go miał, to na pewno się o tym dowiesz.
Powinnam zostawić Twoją wypowiedź dla moderatora, ale nie mogłam się powstrzymać.
Masz jeszcze czas, poczekaj trochę i w końcu wystrzelisz
_________________ "Ludzie są jak morze, czasem łagodni i przyjaźni, czasem burzliwi i zdradliwi. Przede wszystkim to jednak tylko woda." - Albert Einstein
Twój organizm zaczyna dojrzewać dobiera wystarczy poczekać nasienie pojawia się jeżeli dobrze pamiętam w przedziale wiekowym 12-14 lat wiec nie masz się o co martwić
_________________ "Urodziłem się w rodzinie żydowskiej, ale z czasem przeszedłem na narcyzm."
Raczej od 12;) Słyszałem i zapewne co po niektórzy również z forumowiczów, że 12 latek został ojcem, no ale są takie przypadki, że jeszcze niektórzy nasienia w tym wieku nie mają;) Bez obrazy..
W tym wieku spermy jeszcze mieć nie będziesz. Musisz spokojnie czekać.
No ja miałem już w wieku 11 lat
Ale ja to w ogóle jestem dziwny przypadek, wszystko w moim organizmie zdarzyło się tak chop siup, mam 16 lat a od roku nie rosnę :P
Ale zgadzam się że w większości przypadków 12 lat to jeszcze nie ta pora.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum