Witam mam 12 lat i jeszcze nie mam włosów pod pachami, i mutacji głosowej ale sperma leci
A koledzy z klasy mają mutacje. Włosy pod pachami mają. Trochę jest mi wstyd. Jestem troche niski 150cm-155cm.
//Nie musisz pisać wielką czcionką, nikt nie jest ślepy.//Mizantrop
Imię: Jakub
Wysłany: 2010-01-10, 20:11
No cóż, trudno się mówi
_________________ Nikt broni nie wymierzy i nie podniesie pałki
Po dzikich, wolnych wilkach zostały tylko sny
Nie krzykną już "obława", nie będzie żadnej walki
Bo nie ma więcej wilków, zostały tylko psy
Niedługo zaczną rosnąć..
Każdy dojrzewa w swoim czasie.
Temat ogółem śmieszny.
_________________ "Ludzie są jak morze, czasem łagodni i przyjaźni, czasem burzliwi i zdradliwi. Przede wszystkim to jednak tylko woda." - Albert Einstein
Każdy dojrzewa w swoim czasie, cudownym zaklęciem tego nie przyspieszysz, a to, że masz 12 lat i brak pewnych objawów nie jest jeszcze żadną patologią.
_________________ nie daj zapomnieć
chleba i wody
zapachu i smaku
nie daj zapomnieć
piękna i prawdy
leżących na progu
Czytałem że w takich przypadkach jak leci sperma a nie ma mutacji to pomaga nacieranie gardła właśnie spermą.. Zmienia układ strun głosowych czy jakoś tak.. Jak znajdę artykuł to Ci wyśle..
_________________ _______________
Człowiek e, to wyścig szczurów,
do szklanych domów, z szarych murów,
jak twój guru to PeeLeN, ty przegrasz wyścig ten..
Czytałem że w takich przypadkach jak leci sperma a nie ma mutacji to pomaga nacieranie gardła właśnie spermą.. Zmienia układ strun głosowych czy jakoś tak.. Jak znajdę artykuł to Ci wyśle..
No pryzmat ma racje sam mówił ,że u niego podziałało.
wiesz, nie mogę go znaleźć :/ tam było takie coś że nasienie(spermę) powinno wcierać się w szyję.. Spermę możesz uzyskać masturbując się, efekt powinien być widoczny a raczej słyszalny po dwóch tygodniach
_________________ _______________
Człowiek e, to wyścig szczurów,
do szklanych domów, z szarych murów,
jak twój guru to PeeLeN, ty przegrasz wyścig ten..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum