Te gazetki przypominają mi trochę "Świerszyczyka" z moich dziecięcych lat. Trochę denny humor, głupie wierszyki, których nawet dzieci nie chciałyby słuchać. Oczywiście są też dobre strony : wywiad, pomoc szkolna, najciekawsze wypowiedzi z tematów. Ale wolałabym nie widzieć w tych gazetkach rzeczy, z których cieszyłyby się przedszkolaki. Może zamiast tego więcej aktualności, artykułów, które poruszałyby tematy, które interesują młodzież... Chociaż, ja się tak produkuję, a to prawdopodobnie ostatni numer. Szkoda, bo mogłoby być dobrze.
_________________ Mózg jest najbardziej przecenianym z ludzkich organów. - Woody Allen
Jestem wystarczająco dumna z tego, co jednak wiem, aby przyznać z całą skromnością, iż nie wiem wszystkiego
Tworzenie każdych nowych numerów jest dla nas bardzo ciężkie i szczerze męczące.
Mamy również inne obowiązki i nie siedzimy tylko i wyłącznie nad pracą nad kolejnym
numerem, dlatego rozmyślamy opcję przekazania pracy tworzenia komuś innemu,
lub po prostu – pożegnania się na tym, bądź następnym numerze.
_________________ If I could, maybe I'd give you my world
How can I, when you won't take it from me?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum