Imię: Lena
Wysłany: 2009-05-29, 17:35 Hemp Gru "Droga"
Ogólnie piszcie wasze zdanie na temat HG i ich nowej płyty.
Jak dla mnie ta płyta przebija wszystko. Naprawdę bardzo dobra
Wszystkie kawałki mi się podobają, a dwa szczególnie ulubione to "63 dni chwały" i "..w Hemp Armii".
Imię: Lena
Wysłany: 2009-05-30, 10:59
poem sometimes, bardzo dużo uwierz mi.
HG robią kawał dobrej roboty, a ich kawałki wcale nie opowiadają tylko o paleniu i j***** policji
A słuchałaś całej nowej płyty czy tylko piepszysz głupoty, bo tak Ci wygodniej?
Ja nie krytykuję płyt, których nie słuchałem.
Są dziesiątki lepszych raperów w Polsce i to dla mnie nie ulega wątpliwości. Nie wiem, jak muzyka HG może się podobać komuś powyżej 16 roku życia, ale ok, każdy ma inne oczekiwania wobec muzyki.
_________________ "Człowiek dobrze się mający jest na płaszczyźnie duchowej bez szans. Głębia to wyłączny przywilej tych, którzy cierpieli."
poem sometimes, ma trochę racji. Większość ich tekstów jest o jaraniu i o policji (tak samo jak Firma). Ale płyta nie jest najgorsza. Podoba mi się "Właśnie tak".
_________________ "Dla całego świata możesz być nikim, ale dla kogoś możesz być całym światem"
Dla mnie jeden wielki syf i jeszcze ten bit podprowadzony... lipa...
Potwierdzam słowa tegoż osobnika bez bojkotu. Ogólnie HempGru to jeden wielki syf, banda chłoptasiów, którzy myslą, że są cool...ich teksty o policji już się przejadły. Podobają mi się ich dwie piosenki, prosto z ulicywiesci i sami swoi.
Ja nie krytykuję płyt, których nie słuchałem.
Są dziesiątki lepszych raperów w Polsce i to dla mnie nie ulega wątpliwości. Nie wiem, jak muzyka HG może się podobać komuś powyżej 16 roku życia, ale ok, każdy ma inne oczekiwania wobec muzyki.
a co ty chopina sluchasz?? Wilku,Zary I Bilion podniesli range polskiego Hip-Hopu... ich muza jest najlepsza... jesli tworza z taki zespolami jak Peja( slums attack), Firma Zagmatfany( zreszta z mojego miasta ziomek :) ) itd to chyba musza byc dobzi w tym co robia??... nie moge sie doczekac kiedy bd w ilawie :) 18 Wrzesnia 2009 Matnia Pub!!! Koniecznie Badzcie!!!..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum