. Jakoś tak , .. noo z nudów . Ale myle że to świetna zabawa . Byłam już kiedys na jednym forum i tam ludzie byli chamscy ;/ komentowali każde zdanie innych . I wgl. się tam źle czułam , poprostu nie pasowałam do tych ludzi . Myślę że tu będzie inaczej
Imię: Gabriela
Wiek: 18 Dołączyła: 19 Paź 2008 Skąd: południowy wschód xD
Wysłany: 2008-10-22, 17:43
Flo napisał/a:
Uwielbiam gadać . Z wszystkimi i o wszystkim .
Nooo to widzę, że się dogadamy (bo podobnie jest ze mną) Witaj :)
_________________ Punk to muzyczna wolność. To mówienie, robienie i granie tego, na co masz ochotę. Nirvana oznacza wolność od bólu i cierpienia w zewnętrznym świecie i to jest bliskie mojej definicji punk rocka.
[ Kurt Cobain ]
Ja też mam nadzieje że i sie spodoba, ładne masz imie i intrygujący avek, same plusy,.
A jakieś zainteresowania??
I ile latek??
A poza tym WITAm
_________________ (...)
"Wyszedł w samą porę. A jednak on jest za inteligentny, aby być czymś dzisiaj: żeby dziś czegoś dokonać, trzeba być trochę durniem jednak."
'Szewcy' S.I Witkiewicz
Imię: Kasia
Wysłany: 2008-10-23, 19:02
Hey
Nice to meet U ! xD
_________________ 'Nieznajomość zła nie jest cnotą, lecz głupotą; zachwycanie się nią to jakby nagradzanie za uczciwość człowieka, który nie ukradł ci zegarka, bo nie wiedział, że go masz'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum