Golę się codziennie by nie wyglądać menel lub ćpun.
W tradycji każdego faceta jest poranne golenie się, ale nie każdemu brudasowi się chce.
Gdy się widzi takie komentarze to nie wiadomo czy się śmiać czy płakać..
Równie dobrze można powiedzieć że facet bez zarostu będzie wyglądać jak dziecko a nie jak mężczyzna..
A zarost jest tylko kwestią gustu..
Osobiście bardzo lubią nosić różne brody i bródki..^^
Czuję się z tym lepiej i tak mi wygodniej..xD
Czasem jest tak że pozbędę się całego zarostu.. Ale wtedy jakoś nie czuje się sobą..:) I zapuszczam od nowa..xD
Pozdrawiam fanów bródek..^^
Imię: Marek
Wysłany: 2009-11-02, 23:59
Ja? Albo obnoszę się z 3dniowym zarostem i soul patch, albo zapuszczam coś podobnego do rap industry. Mój wiek to wiek ćwiczeń z zarostem, uważam go za coś świetnego jako element mody i zawsze staram się o niego dbać. ;]
Ja lubię mieć gładko ogoloną twarz, bo podoba mi się taki delikatny typ urody i nie lubię jak coś mi chrzęsci przy kołnierzu. Golę się jednak tylko max. dwa razy w tygodniu, bo nie chcę golić się za często. Póki co nie muszę tego robić codziennie i tego się trzymam ^ ^ Nie lubię jednak samej czynności, często się zacinam i psuje mi się cera od tego. Chętnie bym się pozbył raz na zawsze zarostu i miał spokój, ale nie wiem czy się kiedyś odważę na taki krok ^ ^
jak często się zacinasz to kup "gillette" (czy jakoś tak) od czasu kiedy ją mam to nie mam problemu z zacinaniem, Ja osobiście lubię taki 2-3 dniowy zarost fajnie to wygląda :)
_________________ Puchatku?
-Tak Prosiaczku?
-Nic- powiedział Prosiaczek biorąc Puchatka za łapkę - Chciałem się tylko upewnić, że jesteś.
Tygodniowy zarost. Golę się co niedzielę we czwartek jestem już zarośnięty jak dzikus, teraz mam gęsty zarost, to rzuca się to bardzo w oczy.
_________________ żeby pójść do łóżka z dziewczyną to wystarczy, że pobzdryngolę coś na gitarze i powiem, że rocka słucham.
http://na-kacu.blogspot.com/
Wysłany: 2009-11-10, 18:27
Golę się codziennie rano, aby wyglądać i czuć się schludnie i zadbanie. Od czasu do czasu mam taki 3 dniowy, trochę mnie postarza i podobno seksowniej wygląda.
_________________ Czy to nie tragedia, gdy dwoje ludzi mija się na ulicy o kilka centymetrów i nigdy nie dowie się że mogliby być razem szczęśliwi?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum