Owszem nikt mi tego nie mówi, ale dano mi to do zrozumienia. Potraktowano mnie jak śmiecia.
[ Dodano: 2009-02-19, 14:19 ]
Nadal czuję niewyobrażalną złość, co jakiś czas podnosi mi się ciśnienie i czuję, że wybuchnę. Czym zawiniłem, że stanąłem w mojej własnej obronie?
Czym zawiniłem, że stanąłem w mojej własnej obronie?
Dobra, wyraże własną opinię, w końcu jak już napisałeś, komuny nie ma
Może nie któeym sie wydawać togłupie ale znalazłem takie zdanie "jak się komuś nie podoba to co robisz, pieprz to"
Straho, nie jest złe, ze się broniłeś, ale to JAK.
Wg. mnie nie było potrzeby wyzywania, czy to paraza, czy poema, a jak już ci coś się nie podobało, było napisać na PW
I tamtym tematem pokazałeś, ze prawie się od nich nie różnisz
_________________ If I could, maybe I'd give you my world
How can I, when you won't take it from me?
Wysłany: 2009-02-19, 15:11
Straho napisał/a:
ktoś mi dał do zrozumienia, że jestem głupcem i debilem, ktoś kogo bardzo szanowałem.
och, ach, ech.
Straho zachowujesz się jak mały chłopczyk w przedszkolu, któremu zabrano zabawkę. Obraziłeś poema, więc dostałeś warna, więc w czym problem? Regulamin forum nie jest tajemnicą, na przyszłość zapoznaj sie z nim dokładniej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum