Haha, za stronniczą informacje, którą napisałam o owym logo, w swojej redakcji zostałam mocno skrytykowana.
Mnie się ono nie podoba, chociaż samo jest do łyknięcia. Najgorsze są te kaszubskie kwiatki, które migają w animacji, czy co to tam jest. Ojej, coś strasznego.
_________________ Później luki w pamięci, zapatrzenia w okno -
tam mała dziewczynka w bloku naprzeciwko
uśmiecha się z żyletką pomiędzy zębami.
Myślę o jej chłodnych pocałunkach.
Wysłany: 2009-12-28, 12:41
damian199652 napisał/a:
miom zdaniem on jest do kitu
Nie jest do kitu. Jest śliczny;d.
_________________ Wiesz... lubię wieczory
Lubię się schować na jakiś czas
I jakoś tak, nienaturalnie
Trochę przesadnie, pobyć sam
Wejść na drzewo i patrzeć w niebo
Tak zwyczajnie, tylko że
Tutaj też wiem kolejny raz
Nie mam szans być kim chcę.
Powiedz mi, a zapomnę, pokaż mi, a zapamiętam, pozwól mi zrobić, a zrozumiem.
Imię: Remik
Wysłany: 2010-03-20, 14:11
Niewiem co wy byście chcieli mieć za logo jest piłka są dwa kraje złocząne w jedno jako organizator proste i z przekazem a po co jakieś mega wymyślne w którym forma przerośnie treść? do mnie np trafia
_________________ "jestem z pokolenia tych skazanych na banicję"
Mistrzostwa Europy pod znakiem kwiatka? Kwiatki to oni mają w głowie.Jeśli ta impreza będzie taka jak to logo to ja dziękuję
_________________ "Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów „ty”, choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu." (Mistrz i Małgorzata)
Bracia Kaczyńscy z zespołem downa i włosami postawionymi na żel.... (Taa wiem szacunek dla zmarłego i takie tam, ale z tym kojarzą mi się te maskotki).
Zero oryginalności i niby to robiło Warner Brothers? Już mogli udostępnić nam Królika Bugsa i Kaczora Duffiego - po stokroć lepiej prezentowaliby się jako maskotki.
_________________ Dzisiaj jesteśmy zaledwie skałami w rzece, za kilka lat los może wznieść nas jako tamę, o którą zostanie rozbity główny strumień, po to tylko, aby popłynąć naprzód nowym korytem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum