Hmm takie dziwne jest.No w sumie przeciętne.Ale nie zachwycające.
_________________ Nie wolno zgadzać się na pełzanie, gdy czujemy potrzebę latania.
Helen Keller Nie chodzi o to, żeby być lepszym od innych - chodzi o to, żeby być lepszym niż wczoraj
Jigoro Kano
nie widziałam poprzednich, a może widziałam, ale jako, że mnie to nie interesuje, nie zapamiętałam, więc tak bez porównania oceniam na przeciętne, dziwne takie jest.
_________________ Niestety, rzadko koło zdarzeń obraca siła naszych marzeń.
Ciężko w godle odwołać się do symboli narodowych, bo nasze drażnią ich. Tamtejsze drażnią nas. Nie będzie konsensusu.
Za to mamy piłko-kwiatka, który ma fajne kolorki
_________________ Nie mogę patrzeć na rzeczy z dystansem, np. poprzez kamerę. Nigdy nie przykładam oka do kamery. Do diabła z obiektywem. Chcę być pośrodku rzeczy. Muszę wiedzieć wszystko o każdym, kochać wszystko wokół mnie.
Piłko-kwiatka w barwach Monako i Indonezji bo i ile dobrze widzę kwiat "Polski" jest czerwono-biały, a ukraiński jest już OK - błękitno-żółty...
_________________ Dzisiaj jesteśmy zaledwie skałami w rzece, za kilka lat los może wznieść nas jako tamę, o którą zostanie rozbity główny strumień, po to tylko, aby popłynąć naprzód nowym korytem.
Podobno logotyp będzie inny - tak jest różnica pomiędzy logiem, a logotypem, szczerze? nie wiem jaka.
Logo jako takie nie jest złe, proste, przejrzyste, pomysł a to najważniejsze.
Tylko na filmiki jak są niby te stadiony w Polsce, takich my nie mamy heh
Wysłany: 2009-12-15, 00:46
Mi się podoba. Bo na pierwszy rzut oka to nie do końca ma jakiś związek z piłką nożną. Czyli na plus.
_________________ Wiesz... lubię wieczory
Lubię się schować na jakiś czas
I jakoś tak, nienaturalnie
Trochę przesadnie, pobyć sam
Wejść na drzewo i patrzeć w niebo
Tak zwyczajnie, tylko że
Tutaj też wiem kolejny raz
Nie mam szans być kim chcę.
Powiedz mi, a zapomnę, pokaż mi, a zapamiętam, pozwól mi zrobić, a zrozumiem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum