Ostatnio chciałem zrobić wątek na pewien temat związany z pasją, hobby, zainteresowaniem i stwierdziłem że nie ma go gdzie zamieścić. Jedynie do ogólne ale jakoś mi nie pasuje ten przedział. Proponuję utworzenie działu który byłby poświęcony życiowym pasjom/hobby/zainteresowaniom czymś do czego nas ciągnie itp.
Niektórzy powiedzą że będzie jeden temat i wszyscy w nim będą pisać i że nie ma sensu. Ale w tym dziale każdy mógłby założyć osobny temat odnośnie jakiejś pasji. Np. (samochody, gry komputerowe, piłka nożna, astronomia, sztuka) i wiele innych.
Co sądzicie o powstaniu takiego działu ?
[ Dodano: 2009-10-10, 22:59 ]
Użyłem opcji szukaj i chyba nie było takiego problemu z góry przepraszam jeśli był :D
Wysłany: 2009-10-10, 22:28
A mi się wydaję, że dział nie jest potrzebny. Jest 'ogólnie'. Są: sport, gry komuterowe, wasza twórczość, muzyka, film, technologia, moda. Po co dział 'zainteresowania'? Zaraz ktoś się upomni, że chce dział 'zwierzęta' np.
_________________ Wiesz... lubię wieczory
Lubię się schować na jakiś czas
I jakoś tak, nienaturalnie
Trochę przesadnie, pobyć sam
Wejść na drzewo i patrzeć w niebo
Tak zwyczajnie, tylko że
Tutaj też wiem kolejny raz
Nie mam szans być kim chcę.
Powiedz mi, a zapomnę, pokaż mi, a zapamiętam, pozwól mi zrobić, a zrozumiem.
A mi się wydaję, że dział nie jest potrzebny. Jest 'ogólnie'. Są: sport, gry komuterowe, wasza twórczość, muzyka, film, technologia, moda. Po co dział 'zainteresowania'? Zaraz ktoś się upomni, że chce dział 'zwierzęta' np.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum