Ja mimo wszystko stety, niestety pozostanę przy obecnym.
Po takiej mojej małej zabawie z tym nowym szablonem, dorobiłem panele, które są u nas na forum jeszcze. Chodzi o szybką rejestracje i logowanie.
Moim zdaniem, forum to przede wszystkim ... forum. Treść, tematy, działy itd.
Mi te "zabawki" zajmują 60% ekranu, a osoby z mniejszymi monitorami treści forum będą miały całkiem na dole.
Dałoby się to przeżyć jakby taka grafika była tylko na stronie głównej, ale należy pamiętać, że to wszystko będzie na każdej podstronie forum. Ja nie bardzo mam ochotę po każdym przeładowaniu strony przewijać 20 razy kółeczkiem w myszce aby dotrzeć do tematu czy jakiegoś postu.
Ogólnie średnio mi się podoba ta cała zabawa z grafiką u góry. Co prawda przede wszystkim są to stocki itd, no ale ... wszystko jest kwestią gustu :)
Już się chyba przyzwyczaiłem do naszego zielonego forum e-mlodzi
Pozdrawiam, Vialink
PS: Jednak wszystko zależy od użytkowników, więc wypowiadajcie się
_________________ ...znajdujesz to, czego szukasz, umyka ci to, co zaniedbujesz.
Wysłany: 2009-05-04, 18:45
Bardziej podoba mi się obecny.
_________________ Żyjesz wystarczająco długo by usłyszeć głos broni,
Wystarczająco długo by odnaleźć siebie krzyczącego każdej nocy,
Wystarczająco długo by zobaczyć jak przyjaciele cię zdradzają...
Nie za bardzo podoba mi się ten niebieski proponowany w temacie, ale jeśli zostanie on zastosowany nie zrobi mi to zbytniej różnicy. Trzeba się będzie przyzwyczaic Ten zielony jest Ok
_________________ Możesz lubić życie jakie prowadzisz,
Możesz prowadzić życie jakie lubisz,
Możesz nawet poślubić Harry’ego,
Ale zabawiać się z Ike’iem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum