Wysłany: 2009-05-05, 21:37 Praca magisterska z socjologii
Jestem studentem V roku socjologii i jestem w trakcie pisania pracy magisterskiej na temat:
SPOŁECZNE UWARUNKOWANIA UCZESTNICTWA W KULTURZE MŁODZIERZY NA ŚLĄSKU
Mam prośbę do wszystkich uczniów każdego rodzaju szkół ponadgimnazjalnych- do swoich badań potrzebuję krótkiego wypełninia ankiety której wypełnienie zabiera około 15-20 minut a mi może wydatnie pomóc przy pisaniu pracy
Niestety nie moge podać linka do ankiety gdyż zabrania tego regulamin
Zainteresowane osoby prosze o kontakt
na maila vitoler7@wp.pl lub GG 5535324
Prot jeśli chodzi o pisanie po polsku to pisze się "pisać prace Z socjologii" a nie NA socjologie bo to kierunek studiów a nie przedmiot choć sądząc po twoim wieku możesz tego nie wiedzieć.
Pomylić zdarzyć się może każdemu mówię o błędzie ortograficznym tylko wypominanie tego w taki sposób to czysta frustracja Prot
żal mi ciebie
Na przyszłość: jeśli prosisz o coś adresata, to warto nazwę jego napisać poprawnie, bo się adresat może obruszyć. Tym bardziej jeżeli nadawcą jest ktoś kto teoretycznie nie powinien popełniać takich podstawowych błędów. 5 lat (a może i więcej) na wyższej uczelni i kierunku humanistycznym do czegoś zobowiązuje. Tym bardziej że jest to twój temat pracy MAGISTERSKIEJ, więc dla mnie jest to po prostu śmieszne, żeby przyszły (?) magister w własnym temacie popełnił błąd tak podstawowy i to 6 razy. Oczywiście nie jest to żadna zbrodnia, błędy się zdarzają, ale jak widzisz jako jeden z najstarszych tutaj i najbardziej wyedukowanych powinieneś świecić nieskazitelnym przykładem. Ja np. czuję się w obowiązku dawać przykład młodszym od siebie i bardzo się staram.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum