Cześć wszystkim
Dręczy mnie ostatnio jedna myśl, nie chodzi tu o długość bo to mnie nie obchodzi.. Mianowicie od którego roku życia penis powinien wyglądać.. hmmm jak tu : http://pl.wikipedia.org/wiki/Pr%C4%85cie ( OSTATNI OBRAZEK).. Wiem, ze to głupie ale krępuje mnie to pytanie.. Bo ja jutro obchodzę 15 urodziny i boje się, że mam stulejkę..
PS. Od razu mówię. Nie chcesz? Nie komentuj! I nie miej pretensji do mnie że lecą takie pytania.. w końcu to dział o Problemach z dojrzewaniem!!
Wiesz co wg mnie to on powinien wyglądać tak od zawsze,bo z tego co wiem zdolność sciągania napletka kształtuje się u chłopców w pierwszych bodajże 3 latach życia.
Imię: Matt
Wysłany: 2010-06-07, 21:46
No, fakt, że na zdjęciu jest już penis dojrzałego mężczyzny robi swoje, ale szczerze powiedziawszy mój taki był zawsze. Co Ci mogę doradzić... Czy to urodziny 15, 18, czy 20... Jeśli jesteś czegoś nie pewny idź do lekarza. Po prostu, jeśli coś Cię martwi, to nie pytaj, a działaj.
_________________ Kobieta, która nie jęczy w nocy, warczy w dzień.
Prócz kobiecego ciała i seksu nie umiem sobie nic wyobrazić oprócz muzyki.
Imię: Tomasz
Wysłany: 2010-06-07, 21:48
Rocznik '95. II gimnazjalna? Chłopie, z choinki żeś się urwał? Już chcesz być ogierem i na taką szablę gimnazjalistki wyrywać? Żeby nie było OT: za niedługo.
_________________ Życie to pożądanie. Cała reszta to tylko szczegół.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum