Imię: Lena
Wysłany: 2008-11-26, 15:14
ja również jeszcze nie zdecydowałam się do prezentów, a rodzine mam dużą więc trochę się wykosztuje. Z moim chłopakiem razem składamy się na kupno prezentów. Dla kobiet będzie mi łatwiej, ale zawsze mam problem z facetami
Imię: Lena
Wysłany: 2008-11-27, 09:14
a ja sie wlasnie zdecydowalam na oryginalny prezent dla chlopaka jako, ze slyne z oryginalnych prezentow
Postanowilam dac mu moje zdjecie... nie jakies tam zwykle. Bedzie ono mialo rozmiar plakatu na sciane
Ja niestety jak na razie nie mam żadnych pomysłów na prezenty... No, a kilka muszę kupić
_________________ “Nadam sobie prawo do palenia papierosów i używania wulgaryzmów, pewności siebie ponad normę i nie noszenia stanika. Będę się chwalić swoimi majtkami i zdzierać obcasy na nierównych chodnikach."
Wysłany: 2008-12-02, 19:23
Ja jeszcze się nie zastanawiałam nad prezentami, ponieważ jest jeszcze prawie miesiąc, ale zapewne nie planuje kupić prezentu dla każdej osoby za 200 zł jak to piszą w czasopismach. Myślę, że to będzie coś symbolicznego...
rodzicom jeszcze nic nie kupiłam jeszcze. myślę, że mamie kupię jakiś perfum [ona ma jakieś zboczenie na punkcie perfumów] a tacie jakąś drewnianą składankę ^^. chociaż już jest po pięćdziesiątce, nadal w takie rzeczy się bawi.
siostrze kupiłam zestaw do makijażu, jej mężowi notatnik taki jakby kalendarz ^^, przyjacielowi szalik [on je po prostu kocha] a przyjaciółce jeszcze nic. zobaczę, co.
_________________ ...każdy element po setce to początek kolejnej setki. Taka nierówność pierwszej setki. Nierówność równa się beznadziejności, beznadziejność - upadkowi.
I koło się zamyka.
Mamie kupie kolczyki, takie co jej sie kiedyś tak bardzo podobały.
A siostrze, kilo żelków ;d Na pewno sie ucieszy :D
_________________ Na ulicy słowo, droższe od pieniędzy[...] Ja nie zbiednieje, lamus dużo więcej straci.
Podnoszę głowe patrze na niebo, by choć przez chwile nie czuć się jak dnia każdego...
[url=http://tnij.com/Niespe_nioneObietnice]HG - Niespełnione Obietnice]
Wysłany: 2008-12-08, 12:21
miczka napisał/a:
a ja nie mam kasy, żeby cokolwiek kupic...
ja również. Tzn, mam zbyt liczną rodzinę żeby każdemu coś kupić, a prezenty za 10 zł są bez sensu. Jeszcze ciotka przyjeżdża z 3 dzieci, czyli łącznie na wigilii będzie 15 osób. Masakra, może z siostrą sie zrzucę dla rodzeństwa i rodziców, ale tak głupio tylko im dawać.
Hmmm u mnie w rodzinie nie ma tradycji kupowania prezentów. Zwyczajnie nie zwykliśmy robić nie wiadomo jakich wydatków na różne dziwne rzeczy tylko po to żeby był prezent.
_________________ Żyjemy w czasach gdy kurewstwo wzbudza zachwyt, a cnota śmieszność
Ja nie mam pojęcia co kupic rodzicom. Chciałabym żeby było to raczej coś symbolicznego, bo funduszy za dużo to nie posiadam :D W listopadzie chciałam mamie kupic jakis pasek do spodni a tacie zestaw z adidasa :D Ale teraz już sama nie wiem.
a ja nie mam z tym problemu, siadam wygodnie w fotelu biore długopis i katalog AVONu i wybieram kosmetyki potem je zamawiam i mam z głowy... największym problemem są dzieci mojego brata, są bardzo wybredne:/
_________________ Kocham jak patrzy chociaż nie robi wyznań
To trzyma za ręke jak prawdziwy mężczyzna
Ja jak mała dziewczynka sie poddaje posłusznie
Jak zawoła to przyjdę jak rozkaże to pójdę
Wysłany: 2008-12-08, 17:43
KoR_Ne!ja^^ napisał/a:
a ja nie mam z tym problemu, siadam wygodnie w fotelu biore długopis i katalog AVONu i wybieram kosmetyki potem je zamawiam i mam z głowy...
i ciekawe czy chociaż jedna osoba jest zadowolona z tego prezentu;p
Dla mnie marka Avon mówi sama za siebie. Ostatnio dostałam pomadkę i błyszczyk - oddałam siostrom.
Za tą samą cene można by było kupić coś dużo lepszego, więc pomyśl o tym. Może lepiej przejść sie do drogerii i poszukać czegoś innego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum