Wysłany: 2009-06-06, 17:04 [Propozycja] Nowy dział - Grafika komputerowa
Witam serdecznie. Piszę do Was z propozycją utworzenia nowego działu (związanego z komputerami) a dokładnie "Grafika Komputerowa". W dziale tym użytkownicy mogliby pisac porady dot. tworzenia grafiki, obróbki zdjęc, recenzje ciekawych programów do edycji grafiki itp. Myślę, że dział ten przyjąłby się, gdyż w dzisiejszych czasach znajomosc obsługi painta jest niewystarczająca. Technika/ludzie poszli o duży krok dalej, dlatego myślę, że taki dział powinien powstac. Proszę o opinie ekipę forum (adminów, moderatorów) jak i Was drodzy userzy. Pozdrawiam, Champion.
_________________ Nie kłóć się z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem...
Imię: Kasia
Wysłany: 2009-06-06, 19:55
Ogólnie rzecz biorąc masz rację. Technika się rozwija i taki dział może byłby pożyteczny. Tylko dział ten byłby przeznaczony dla osób, które zajmują się tym, są na nieco wyższym poziomie znajomości techniki niż inni. Ja osobiście nie miałabym co tam napisać. Dlatego jestem na NIE.
_________________ Tak Jak Ekstaza Umożliwia Przekraczanie Własnych Granic, Tak Taniec Jest Sposobem Unoszenia Się w Przestrzeni, Odkrywania Nowych Wymiarów Bez Utraty Kontaktu z Własnym Ciałem.
Pewnie nie liczni by mogli w tym dziale pisać więc nie ma sensu takowego zakładać. Myślę, że każdy potrafi korzystać z Google i znajdzie potrzebne informacje na stronach przeznaczonych głównie pod grafikę komputerową.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum