Moi kumple zażartowali:
-Ale z ciebie laska,masz takie włosy błyszczące(tu śmiech)i wogóle ładna
Oni często tak żartują ale padła propozycja(nas w paczce jest 6 ,a lider to Krissoldier)
jak nie było Krisa,to mój najlepszy kumpel zaproponował,,zakładzik",że Kris sie buja we mnie i że musze sie z nim przespać. Z początku myślałam,że to żart.Ale on wcale o tym nie zapomniał. Ciągle mi wypominał że przegra zakład(oczywiście ze śmiechem).
Kris się o tym dowiedzial. Gadał ze mna. I pod koniec kiedy juz szedł stwierdził,że warto by było.Lider jest przystojny,spoko jak nasza,,klika" .kris mi się kiedyś podobał. Ale teraz to mnie zaskoczył . Chłopcy są dziwni... ich zachowanie jest czasem...hmmm
Ale zupełnie mnie skołował.
Jak to jest z wami w tych sprawach? Czy kiedy mówicie o takich sprawach to wcale nie zartujecie?
Dziecinada. Wyluzuj. Jesteś w takim wieku, że nie ma się co spieszyć !! Na wszystko przyjdzie czas Pewnie by chciał Cię przelecieć i rzeczywiście ma na Ciebie ochotę i podobasz mu się. Nie decyduj się zbyt pochopnie, bo faceci są niewyżyci i prędzej czy później się przez nich cierpi Kusząca propozycja he,he i czasem sprawy wymykają się z pod kontroli...
Dziecinada. Wyluzuj. Jesteś w takim wieku, że nie ma się co spieszyć !!
Wersja poprawna :
Dziecinada. Wyluzuj. Jesteś w takim wieku, że nie ma się co pieprzyć !!
Sam po sobie wiem Skarbie, że hormony i fristajl idzie razem w parze. Czasem niechodzi o coś wiecej jak tylko czysty seks, a po nim odejście w zapomnienie, aż do powrotu. Gdzie? W łożu.
Gadanie , więcej gadania niż działania.Luz bez obaw jeszcze kilka lat.
I fakt faktem masz 14 lat i tak jak napisał Idealista,
Idealista napisał/a:
esteś w takim wieku, że nie ma się co pieprzyć !!
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
Chłopcy dorastają i już nie jesteś ich koleżanką/przyjaciółką tylko obiektem pożądania. Ja coś czuje że na tym się nie skończy i z czasem pójdą trochę dalej i tyle będzie z waszej paczki. Płacz w domu i uraz do końca życia do chłopców. Nie mówię o gwałcie, ale ja w ich wieku robiłem dziewczynom różne jazdy... A w grupie dzieciaki są bezlitosne.
Chłopcy dorastają i już nie jesteś ich koleżanką/przyjaciółką tylko obiektem pożądania. Ja coś czuje że na tym się nie skończy i z czasem pójdą trochę dalej i tyle będzie z waszej paczki. Płacz w domu i uraz do końca życia do chłopców. Nie mówię o gwałcie, ale ja w ich wieku robiłem dziewczynom różne jazdy... A w grupie dzieciaki są bezlitosne.
Masz zamiar to tak zostawić? Bo np. u mnie w podstawie była laska trzymająca się z 3 kolegami. Wszystko było, ale pod koniec roku, kiedy mieli już odejść z podstawówki postanowili odwalić coś swojej 'Najlepszej Przyjaciółce'. Zaciągnęli ją do kibla pod pretekstem, że jeden z kolegów zatrzasnął się w kabinie. Nie zgwałcili jej spokojnie, ale dziewczyna ma uraz po nich i to niezły. Za dużo im pozwalała, poruszała przy nich wszystkie tematy seksualne, skąd wiedzieli na co by miała ochotę. No i "spełnili jej marzenia". Więc radzę Ci przystopuj tych swoich kolegów i nie pozwól im sobie robić takich zakładów, bo kiedyś taki zakład zniszczy Ci życie.
wyluzuj to nadal Twoi kumple ,a nie maszyny zaprogramowane na seks.
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
Najlepiej wyjaśnij całą sprawę. Oni dorastają więc nie dziwne, że dziewczyny zaczynają się podobać. Ale bądź twarda i powiec że nie chcesz żadnych związków tylko przyjaźń. Dawaj im jasno do zrozumienia, kim powinnaś dla nich być.
_________________ (...)
"Wyszedł w samą porę. A jednak on jest za inteligentny, aby być czymś dzisiaj: żeby dziś czegoś dokonać, trzeba być trochę durniem jednak."
'Szewcy' S.I Witkiewicz
jeden kumpel założył sie z moją przyjaciółką, ze do końca 3LO ją przeleci
Nadal utrzymują kontakt, mimo jego 'oferty'
tacy ludzie jak Twoi kumple są śmieszni po prostu. Bo takie gadanie jest pzrecież takie dorosłe. Achhhh...
także nie przejmuj sie. Jednak nie pozwalaj im na zbyt wiele względem Twojego ciała
_________________ Bazgram na czystej BIAŁEJ kartce, nie chce wprowadzać poprawek.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum