Wybrałabym inny kolor trampek.Najlepiej czarny.Co do sukienki ,sama często noszę taki zestaw.Pamiętaj jednak,że sukienka powinna być raczej ze zwiewnego materiału.Wiele także zależy od Twojej sylwetki ,noszenie trampek za kostkę w połączeniu z taką sukienką optycznie skraca nogę.
Jeśli podoba Ci się taki zestaw to po prostu go załóż
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
Gwałci to moje wewnętrzne poczucie estetyki, ale jeśli już, to radziłabym dodać do tego jeszcze jakiś rockowy detal. Same trampki i sukienka w kwiaty sprawią, że będziesz wyglądać, jak urwana z choinki. Narzuć na to jakąś fajną damską ramoneskę, czy torebkę nabijaną ćwiekami, i (może) będzie lepiej.
Ps. Takie buty POTWORNIE skracają nogi!
_________________ Później luki w pamięci, zapatrzenia w okno -
tam mała dziewczynka w bloku naprzeciwko
uśmiecha się z żyletką pomiędzy zębami.
Myślę o jej chłodnych pocałunkach.
Uważam, że trampki z sukienką nie wyglądają źle.
Ale nie w takim zestawie i nie do tej sukienki!
Bo ona to jakaś taka letnia i trampki tu zwyczajnie nie pasują
A mnie się tam podoba. Stonowane kolorystycznie... Zależy też, jakiej długości jest sukienka. Jeśli przed kolano to dla mnie jak najbardziej tak, ale jeśli za kolano, to ekh, zero nóg praktycznie.
Zależy z jakiego materiału jest sukienka. Jeżeli materiał jest średnio zwiewny, taka sukienka na nieco zimniejsze dni to tak, trampki pasują. Jednak nigdy do bardzo lekkiej i bardzo ciężkiej sukienki, wtedy tylko baleriny lub szpilki.
Jako przedstawiciel płci przeciwnej mogę powiedzieć, że chętnie zobaczyłbym kobietę w tej sukience, ale bez tych butów. Są spoko, ale nie w tym zestawie - albo jakieś eleganckie buty albo na bosaka. Taka wersja byłaby chyba najlepsza
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum