Witam. xD
Jestem tu nowa, więc przydałoby się przedstawić.
Klaudia mam na imię.
Pasje, zainteresowania? Brak. Jedyne co daje mi radość to słuchawki na uszach i moje mp4. Ja i muzyka, potem reszta świata. Poza tym książki, szczególnie Paulo Coelho (który w dzisiejszych czasach ma taką popularność, że nie muszę go przedstawiać.)
Szkoła jest bo jest, nie przywiązuję 'wagi' do ocen, raczej do zdania do następnej klasy (w tym roku ;D)
Czego słucham? Wszystkiego po trochu, jednak reggae jest brzmieniem, tekstem przewodnim.
Dlaczego TO forum?
Szczerze? Bo było pierwsze jakie wyskoczyło w wyszukiwarce.
Ponieważ każde forum jest do siebie podobne, tak sądzę.
Jak piszę szybko popełniam błędy ortograficzne, ale mam nadzieje, że z przeczytaniem nie będziecie mieli problemu ;D
Nie toleruję sŁiTaŚnYcH rÓżOwIuTkIcH pOkEmOnKuFf xD
Schwimmweste - kamizelka ratunkowa ;D
ależ dziękuję za uwagę )
_________________ 'Każdy postrzega życie na własny sposób, każdy inaczej przeżywa porażki, problemy i triumfy.'
_________________ “Nadam sobie prawo do palenia papierosów i używania wulgaryzmów, pewności siebie ponad normę i nie noszenia stanika. Będę się chwalić swoimi majtkami i zdzierać obcasy na nierównych chodnikach."
O_o witam serdecznie, fajny nick i ciekawe zainteresowania, mam nadzieje że fajnie sie będzie pisało
PS> Jesteś z bliska poza tym.. (chodzi o miejscowość)
W koncu??
Wcześniej trafiałaś na głupich.? Zapewniam Cie że tu ssię nie zawiedziesz
_________________ (...)
"Wyszedł w samą porę. A jednak on jest za inteligentny, aby być czymś dzisiaj: żeby dziś czegoś dokonać, trzeba być trochę durniem jednak."
'Szewcy' S.I Witkiewicz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum