Najpierw trochę podrośnij, bo w tym wieku nie zapłodnisz żadnej kobiety. Ja osobiście pierwsze słyszę o zawodzie zapładniacz
hahahahhahahahha
_________________ żeby pójść do łóżka z dziewczyną to wystarczy, że pobzdryngolę coś na gitarze i powiem, że rocka słucham.
http://na-kacu.blogspot.com/
Carmillio,moim zdaniem ten zawód wykonują osoby które chcą balować całe życie i nie mają idei na przyszłość,nie wspominając o chorobach przenoszonych drogami płciowymi. Z skąd można wiedzieć czy "klientka" nie ma HIV
_________________ W życiu nie ma GAME OVER, jest tylko NEXT LEVEL=) POZDRO FOR ALL =)
oO ej no ale czeeemu dzieci rodzą dzieeci? :( i pytam się gdzie wtedy byli rodzice??!! ;o
a tak serio.. to temat troche nie w paski, bo co 13-latek może wiedzieć. xd sorry, jak coś. xd
a co do "zapładniaczy" to skoro nimi są, o ile są xd to widocznie nie chcą się w nic angażować. xd a jeszcze zbijają kokosy na tym co 'tygryski lubią najbardziej'
_________________ 'zdaje się, że dzisiaj, Bycie Sobą, wymaga Wielkiej odwagi'
Wysłany: 2009-02-21, 21:26
Cytat:
Czemu tak brzydko nazywasz ten sport ^^?
to jest sport? Nie wierze, że dziewczyna to mówi;o.
Wg mnie zapładniaczami mają szansę zostać faceci przede wszystkim przystojni, bardzo zdolni, wysportowani, nie obciążeni żadnymi chorobami psychicznymi, bo wiadomo, że te cechy przeniosą dziecku w genach.
Zawód jak zawód, może i potrzebny jak ktoś chce mieć idealne dziecko.
Eliara., to nie chodzi o zapładnianie kobiet tylko krów w Polsce osoba zapładniająca krowę nazywa sie inseminatorem. Na początku też tak myślałem, ale mój tata rozwiał moje wątpliwości, bo taką beke miałem z tego, że aż mu pokazałem ten temat
_________________ żeby pójść do łóżka z dziewczyną to wystarczy, że pobzdryngolę coś na gitarze i powiem, że rocka słucham.
http://na-kacu.blogspot.com/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum