Jak to jest przebywa? w?ród lepszych od siebie doskonale wiem, ale
jak to jest przebywa? w towarzystwie lewaka, g?upka, idioty, lenia, cz?owieka bez ambicji prosperuj?cego jeszcze s?abiej ni? ja tudzie? bardziej umorusanych *roboli ni? ja, i
gorszych ni? ja analfabetów nie mam poj?cia...
*robol jest to maszyna nap?dzana chlebem. Jest ona nieelektryczna oraz niemechaniczna. Model ten jest na wymarciu, poniewa? powoli zast?puje go kolejna generacja maszyn roboczych o znacznie wi?kszej sprawno?ci.
Po co pa?stwo w ogóle to hoduje? Przecie? za hajsy z 500 plus mo?na by?oby kupi? roboty, które nie do??, ?e nie dorastaj? 20 lat, to jeszcze nie kradn?. W ogóle, to ca?y ten plebs ze mn? na czele powinni przerobi? na jakie? paliwo do autobusów albo co? w ten dese?.
Wy?sze sfery wol? mie? ?ywe pieski zamiast sztucznych? Co za prymitywizm i zacofanie. To jest jaki? styl retro? Trzeba i?? z duchem czasu... To si? ani troch? nie op?aca. Rozumiem, ?e mo?na jakie? ma?e b?d? wi?ksze ZOO z podlud?mi otworzy? w celach historycznych, ale nie, ?eby to na ulic? wypuszcza?

To? to mo?e szkód narobi? dzikus taki.
Tak. jeste?my takim samym gatunkiem jak pies czy ma?pa. Jednym z wielu, tyle ?e dominuj?cym pod wzgl?dem inteligencji i rzekomej kultury. ( Moralno?? istnieje dopóki ludzie boj? si? kary za z?amanie regu? :) Tak. Wszyscy zginiemy. Zast?pi? nas roboty, które wyprzedz? cywilizacj? ludzk?, a nast?pnie j? przerobi? na lpg.
Ciekawe po co roboty b?d? ?y?y, gdy ju? si? nas pozb?d?
Ich ?ycie nie b?dzie mia?o sensu
Najpierw wyt?pi? nas, a pó?niej same siebie za zbyt du?y pobór pr?du.