majkaasia, proponuje założyć nowy temat o tym, a nie przerywać już istniejące.
Nic Cię to nie kosztuje, a nie będziesz zaśmiecać innym osobą tematów. To tyle.
_________________ ...znajdujesz to, czego szukasz, umyka ci to, co zaniedbujesz.
A ja trafiłem dobrze ;D ! Klasa mi się podoba, równi ludzie Nikt się nie wywyższa ;D
Dziewczyny w klasie nawet.. nawet ;D Piękności nie ma ale nie jest najgorzej :)
_________________ Zapraszam na oficjalne forum dotyczące studentów tarnowskiej uczelni - PWSZ - http://pwsz-tarnow.edu.pl
Pierwsze wrażenie jakie na mnie klasa wywarła - masakra.
Ale teraz, jak się trochę poznaliśmy - genialna. Ta klasa jest świetna mimo całego swojego debilizmu ;P
_________________ All what I see
It's neverending lies
You...
Minął już pierwszy semestr. Albo prawie. Zresztą nieważne ;x Można już jakieś wnioski o klasie wyciągać. Jako ogół jest super. Spoko ludzie. Jakbym miał jednostkowo oceniać, to oczywiście znajdą się 'gorsi' dla mnie i Ci, z którymi mam lepszy kontakt. Oprócz kilku sztywniaków, klasa śmiechowa, różnokulturowa można powiedzieć.
No nie za ciekawie u mnie jest. Klasa kompletnie odmienna. Pomieszane style, pomieszana wiedza, doświadczenia, znajomości. Nie tolerujemy się praktycznie, musimy udawać przed nauczycielami, że wszystko gra...Porażka.
Wysłany: 2009-06-16, 18:38
W gimnazjum 6 dziewczyn, 12 chłopców ;p.
W liceum zupełna odwrotnośc. 27 dziewcząt, 8 chłopców;).
_________________ Wiesz... lubię wieczory
Lubię się schować na jakiś czas
I jakoś tak, nienaturalnie
Trochę przesadnie, pobyć sam
Wejść na drzewo i patrzeć w niebo
Tak zwyczajnie, tylko że
Tutaj też wiem kolejny raz
Nie mam szans być kim chcę.
Powiedz mi, a zapomnę, pokaż mi, a zapamiętam, pozwól mi zrobić, a zrozumiem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum