Imię: Mieczysława
Wysłany: 2008-09-01, 18:09
hah a w mojej (juz 2 klasa) jest 7 chłopców na 27 dziewczyn.
doszedł jeden chłopak w tym roku
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
Moja klasa ... co prawda nie chce pochopnie oceniać, ale jak narazie wydaje mi się, że trafiłem nie w swój świat No ale ... to narazie pierwszy dzień, wszystko może się zmienić.
_________________ ...znajdujesz to, czego szukasz, umyka ci to, co zaniedbujesz.
Moja mi się bardzo podoba klasa duża i mniej więcej tyle samo dziewczyn co chłopaków
_________________ “Nadam sobie prawo do palenia papierosów i używania wulgaryzmów, pewności siebie ponad normę i nie noszenia stanika. Będę się chwalić swoimi majtkami i zdzierać obcasy na nierównych chodnikach."
No to ja muszę trochę ... zmienić moją wypowiedz. W w sumie moja klasa okazałą się nawet nawet Co prawda jak w każdej są osoby z pierwszych ławek, których główną pasją i zainteresowaniem jest nauka. No u mnie to pół klasy, ale ... nawet z niektórymi z tych można się dogadać. A druga połowa ... spoko
_________________ ...znajdujesz to, czego szukasz, umyka ci to, co zaniedbujesz.
hejka
jestem tu nowa i nie znam jeszcze waszych zasad tu panujących ale mam do wszytskich OGROMNĄ prośbę.uczę się w liceum plastycznym i teraz bronie dyplom.tzn w tym roku.potrzebuje informacje co chcielibyście aby znajdowalo się z Młodzieżowym Domu kultury??co by Was przyciągnęlo do takiego obiektu??jest mito potrzebne do utworzenia projektu.prosze pomóżcie!!!
Imię: Mieczysława
Wysłany: 2008-09-05, 17:11
Twierdzenie pani od biologi:
- Dziewczyna przed ślubem ma dwie opcje albo jest dziewicą, albo dziwką.
spotkała się ze sporym oburzeniem dziewczyn z mojej klasy. Kolega z klasy<nowy się naraza>:
-ale pani ma racje, to tak jakby jesc nadgryzione ciastko.
kolezanka z klasy:
- Tak, dziewczyna dziewica, ale ty mozesz ile chcesz i z kim chcesz tak?
sorka:
-no własnie, to powinno dzialac w obie strony
Kolezanka ta co poprzednio:
- tak to taki facet co sie rucha non stop to kim jest? chujem?
pani od bio sie zgorszyla, ale nie odpowiedziala nic.
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum