To już drugi mój problem który opisuje na tym forum, napewno wyniknął z braku pożycia...
Chodzi o to że nie jestem w stanie się spuścić bez wstrzymania oddechu na jakiś czas, muszę też mocno ścisnąć penisa do tego. I tak samo jak ktoś tu mówił jest problem z erekcją po tej czynności.
Czy jest źle? Co robić?
Może po prostu przestań się masturbować, chociaż na jakiś czas i zobacz czy jest poprawa...
Jeśli tak to wynika pewnie z tego, że zbyt często to robisz...
Wysłany: 2009-02-07, 16:26
Masakra.. Ty to masz problemy.
Duży chłopczyku, wszystko zależy od tego jak często to robisz. Jeśli przeginasz to nie dziw się, że masz takie problemy. Zresztą masturbacja ma często przykre skutki w czasie normalnego seksu, więc lepiej ograniczyć.
Dla testu? Jakiego testu? z kim ten test? Przecież ja nie mam partnerki.
xD
Widać, że myślisz fiutkiem. ^^
Chyba jak nie będziesz się masturbował przez chociaż 3 dni to nie umrzesz.
_________________ Każdej minuty, każdej godziny, każdego dnia żyję w przekonaniu, że w końcu minie.. miłość, nienawiść, życie.. tak, życie. Bo śmierć już nie boli.
No ja mam problemy potężne i zdaję sobie z tego sprawę. Z tego co widzę na zdjęciach erotycznych to to wejście do pochwy ono mniej ściska penisa niż ręką?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum