Ło mateczko, pierwsza na myśl mi się nasuwa Britney Spears. Przyznam się bez bicia, że byłam jej prawdziwą fanką w latach 1-3 podstawówki, a całą płytę "Oops!... I did it again" do dzisiaj znam na pamięć. ; )
Potem przyszła mania na Ich Troje, to i ja wielce nie odbiegałam od trendu na ten zespół. Co tu dodać- był ten szał na ich koncerty. ; )
W późniejszym czasie zaczęłam przesłuchiwać stare kompakty taty Queen'u oraz Phil'a Collins'a, które bardzo mi przypadły do gustu i do dziś drzemią w mym mniemaniu muzycznym.
Poza tym słuchałam dużo Radia Eski (wtedy tam jeszcze leciała w miarę ambitna muzyka:!: ).
_________________ Nie wiem jaki jestem, ale cierpię, gdy mnie deformują... Wbrew wszystkiemu chcę być sobą. — Witold Gombrowicz
Tak jak u większości wyżej wypowiadających się:
Ich Troje (miałam wszystkie kasety/płyty, piosenki znam na pamięć do dziś), Las Ketchup (Asereje!), O-Zone (Numa, numa jej...) - hit któregoś tam lata, i moja idolka - Britney Spears! Uwielbiałam ją, bawiłam się z koleżankami w Mini Playback Show z jej piosenkami. Moim ulubionym zajęciem był taniec do jej utworów. Zamiłowanie do tańca zostało, a do Britney... Przeszło całkowicie.
_________________ Nie wiem jaki jestem, ale cierpię, gdy mnie deformują... Wbrew wszystkiemu chcę być sobą. — Witold Gombrowicz
Jedyne co pamiętam to disco polo na polsacie, Just5, o Modern Talking też chyba
A Britney nie lubiłam wcale w przeciwieństwie do moich koleżanek..
_________________ Każdej minuty, każdej godziny, każdego dnia żyję w przekonaniu, że w końcu minie.. miłość, nienawiść, życie.. tak, życie. Bo śmierć już nie boli.
Uwielbiałam pop i wstydzę się tego dzisiaj... Britney i Jamelia królowały, nawet Mandaryna, potem w starszych klasach podstawówki Hilary Duff i jeszcze jakiś jeden, nie pamiętam jak się zwał... wyrosłam po podstawówce dopiero, straszna klapa, a jak byłam całkiem mała to oglądałam taki program Disco Polo Live :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum