Wysłany: 2009-06-22, 19:10 Nigdy z nikim nie byłem/am - obciach ?
Cześć :) Czy sądzicie że jeżeli ktoś nigdy nie miał dziewczyny lub chłopaka to obciach ?? :)
Niewątpliwie znaczą rolę gra tu wiek. Wiec napiszcie odpowiedz w różnych sytuacjach wiekowych :D
Moim zdaniem to nie jest żaden obciach. Ale czy wszyscy musza na około wiedzieć, że z nikim się nie było? Pewnie po 20 to może się wydawac dziwne, ale jednak są osoby, które lepiej czują się jako single.
Obciach? A to niby dlaczego? Skoro nikogo jeszcze nie masz to znaczy że po prostu nie spotkałeś jeszcze odpowiedniej osoby- to wszystko. Nie należy szukać drugiej połówki na siłę, tylko dlatego że inni w tym wieku już mają... Przyjdzie czas i na Ciebie.
_________________ O uczciwości mówimy, gdy oddasz znalezioną złotówkę. Gdy oddasz stówę, to już głupota...
Imię: Ania
Wysłany: 2009-06-22, 19:19
Ja sadze tak, jak DAVID1990,
Na siłe nic sie nie da....!
Nawet TAKA MIŁOSC NA SIŁE, TO NAJCZESCIEJ SZYBKO SIE KONCZY...
i to wcale nie jest obciach......
Obciach? Nie.. Przecież z dzieczyną/chłopakiem jest sie dlatego że po prostu sie kocha daną osobę.. Przynajmniej taki jest mój pogląd na ten temat. Więc chyba lepiej poczekać aż sie naprawdę zakocha niż żeby "zaliczyć" pierwszą dziewczynę/chłopaka żeby mieć to za sobą i opowiadać innym jak to było..
_________________ Na świecie ludzi coraz więcej, a człowieka coraz mniej.
a zresztą "chodzenie" ze sobą w wieku 11, 12, 13 nawet 14 lat jest bezsensu... taka dziecinada... na kazdego przychodzi pora
_________________ Aby znaleźć miłość, nie pukaj do każdych drzwi. Gdy przyjdzie twoja godzina, sama wejdzie do twego domu, w twe życie, do twego serca.
Żaden obciach... Nie każdy znajduje swoją drugą połówkę wcześnie... Czasem to nawet lepiej, bo człowiek dojrzały inaczej patrzy na związki, inaczej to wszystko przeżywa i dla niego to wszystko jest inne Często jest tak, że ten jeden związek, ten pierwszy, w wieku powiedzmy tych więcej niż 18 lat zostaje na zawsze...
Na pewno nie obciach. Przynajmniej później nie ma czego żałować:P na każdego przyjdzie czas, jak to już wcześniej pisano;) a związki to nie temat do przechwalania się.
_________________ www.search-song.pl ! Wyszukuj utwory, dodawaj do playlisty i słuchaj online! Lub ściągnij na swój dysk zupełnie za darmo! Zapraszamy!;)
Obciach ? Na pewno nie. Niektórzy ludzie po prostu mają duży dystans do innych i nie potrafią się przełamać. Albo czekają na tą odpowiednią osobę.
A tak z życia wzięte--> Mój były powiedział mi kiedyś, że jestem jego pierwszą dziewczyną (mieliśmy po 17 lat), ponieważ czekał na kogoś wyjątkowego. Mimo, iż się rozstaliśmy, bo nam się nie ułożyło, to co powiedział było miłe i bardzo dobrze się z tym czułam :)
_________________ "Każdy ukrywa, kim jest, przynajmniej co jakiś czas"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum