Co sądzicie o pastafarianiźmie i o wyznawcach FSM? bo ja odnoszę wrażenie, że oni biorą to tak samo serio jak wyznawcy dużych religii (typu religia Jedi, buddyzm, islam)
Osobiście lubię FSM'a bo taki przyjazny jakiś i myślę, że my wszyscy którzy go nie czcimy popełniamy poważny błąd, bo co jeśli nie wpuści nas do królestwa niebieskiego i nie skosztujemy piwa z wulkanu?
_________________ "Raise your swords up high!
See the black birds fly!
Let them hear your rage!
Show no fear!
ATAAAAAAAAACK!" - Amon Amarth
Patrz awatar :D
a tak poważnie ta religja została stworzona w celu sparodiowania tych wielkich religii, no ale jeśli to co mówisz jest prawdą znaczy to ze ludzie łykną wszystko.
_________________ Jedynymi ludźmi na ziemi, którzy nie widzieli Chrystusa i jego nauk jako przekazu pokoju są chrześcijanie.
Mam dziwne wrażenie, że jest to coś podobnego do Kościóła Wielkiego Latającego Potwora Spaghetti xD
edit po chwili:
ACH! A więc to jest właśnie to :P
nie wiedziałem, że coś tam jest o piwie :P
ale ciepłe piwo (z lawy)? brrr xD
_________________ żeby pójść do łóżka z dziewczyną to wystarczy, że pobzdryngolę coś na gitarze i powiem, że rocka słucham.
http://na-kacu.blogspot.com/
Parodia,a i nawet śmieszna..podkreślająca absurd ,który jednak jest w każdej religii.
huh..ciepłe piwo..
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum