Imię: Michał
Wysłany: 2008-06-13, 13:30
To wyglądało jakby ten mecz został sprzedany... W ogóle nie mam słów na tego sędziego, moim zdaniem powinni mu zabronić wykonywania swojego zawodu. Wczoraj byłem bardziej kur***, dziś już trochę emocje opadły.
Tak .. ale z drugiej strony, gdzieś słyszałem, że polski gol był zdobyty ze spalonego, sędzia go uznał ... może potem chciał to jakoś wynagrodzić austryjakom ... no nie wiem
_________________ ...znajdujesz to, czego szukasz, umyka ci to, co zaniedbujesz.
Masakra... było tak pięknie az tu nagle z sedzie z karnym wyjechał...Ja mysle własnie ,że mu zapłacili... zeby gospodarze nie mieli lipy i niestracili kasy... ;/ ogólnie zabrał nam nadzieje... :-?
Imię: Mieczysława
Wysłany: 2008-06-13, 14:39
vialink napisał/a:
gdzieś słyszałem, że polski gol był zdobyty ze spalonego
bo byl.
a po za tym mecz beznadziejny.
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
no nie wiem... w sumie trudno ocenić czy mecz był sprzedany, czy nie. Ale jak ktoś już powiedział- rzeczywiście, sędzia na siłę szukał tego karnego a gospodarze zaczęli naszym podskakiwać, bo w końcu poczuli się bezkarnie...
Pierwszą połowę uratował Boruc- chwała mu za to.. a sędzia ma przefikane wśród polskich kibiców
Możemy jeszcze wyjśc z grupy. Ale to graniczy z cudem.
_________________ “Nadam sobie prawo do palenia papierosów i używania wulgaryzmów, pewności siebie ponad normę i nie noszenia stanika. Będę się chwalić swoimi majtkami i zdzierać obcasy na nierównych chodnikach."
Imię: Kasia
Wysłany: 2008-06-14, 07:02
teraz to Polacy mogą się pakować i już wracać. nie ma szans. ostatni mecz z chorwacją im został. ale gdybyśmy wygrali byłby to cud. chorawacja wygrała z niemcami 2:1 a niemcy z nami 2:0 więc to będzie prawdziwa kompromitacja dla Polski...
_________________ 'Nieznajomość zła nie jest cnotą, lecz głupotą; zachwycanie się nią to jakby nagradzanie za uczciwość człowieka, który nie ukradł ci zegarka, bo nie wiedział, że go masz'
więc to będzie prawdziwa kompromitacja dla Polski...
jaka kompromitacja? to idz sama pograj zobacz jak to jest... myslisz ze miło jest im przegrac? zawsze muszą byc lepsi a to ,ze nam nie wychodzi nie oznacza odrazu kompromitacji .. ;] trzeba wspierac Polske a nie ja dołowac;] jak nie teraz to innym razem sie uda !
Imię: Mieczysława
Wysłany: 2008-06-14, 17:49
Harder_Girl napisał/a:
jak nie teraz to innym razem sie uda !
mhm. ta. jak zawsze. nie ma co sie ludzic.
pierwsza polowa dla Austriii. druga polowa dla nas.
Cud ze Boruc bronil te wszystkie strzały. Ale w koncu wychowanek Sieldeckiej pogoni i moj sasiad z bloku
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum