Imię: Aru
Wysłany: 2010-07-28, 23:03
Vayi napisał/a:
Czarne trampki za 15 zeta, to jest to!
Hell yeah! Ja nie widzę sensu w płaceniu za metkę. trampki są dobre, jak mają w sobie to coś i jak się już psują, to po miesiącu najwcześniej i w jakiś fajny sposób :D
Mam chcice na jakieś w kratkę czerwono czarną.
Czerwone trampki Converse kosztują średnio 189zł. Moja koleżanka kupiła dwa lata temu takie w sklepie za taką cenę. Chodzi do dziś , zima czy lato - obojętnie. Szanuje te buty i nie ma żadnego choćby pęknięcia...
Trzy tygodnie temu z przyjaciółką zamówiłam na allegro Converse w niewiarygodnie niskiej cenie (jak na Converse) za 69zł. Przyszły tydzień temu i.. rewelka! Nie różnią się niczym od tych ze sklepu , może tylko brakiem pudełka. ; <
ja kupiłam czerwone trampki na bazarku za 29 zł, zaoszczędziłam 160 zł i też jestem z nich zadowolona.
kawałek materiału i gumy, a urósł do rangi nie wiadomo jak ekskluzywnego obuwia, za który niektórzy są w stanie 200 zł zapłacić... śmiech na sali.
_________________ I want a perfect body, I want a perfect soul
I want you to notice when I'm not around
You're so fucking special
I wish I was special
Imię: nomen nescio
Wysłany: 2010-08-03, 02:43
Cytat:
kawałek materiału i gumy, a urósł do rangi nie wiadomo jak ekskluzywnego obuwia, za który niektórzy są w stanie 200 zł zapłacić... śmiech na sali.
W tym, że Converse robi naprawdę idealne trampki. Te targowe/bazarowe czy ogólnie "no name" często nie są tak ładnie wykonane i zazwyczaj niezbyt wytrzymałe. Oczywiście, zdarzają się wyjątki, niestety rzadko się na nie trafia. Myślę, że warto zaoszczędzić trochę pieniędzy i zainwestować w sprawdzoną firmę.
czym te biedne trampki sobie zasluzyly zeby mylic je z tym czyms ;d
_________________ I'll never wait for the pain of death
With a bullet in my gun don't fuck over my shit
Can you hold my crazy as I go?
So fuck hypocrisy and fuck you too !
czy czlowiek z wlasnym zdaniem musi byc zawsze krytykowany i nienawidzony??
Qukułka, jeeeej co za ludzie, no leżę i kwiczę nakazano mi umieścić swój temat w już istniejącym, więc zamieściłem a że padło tutaj.. no nie chciałem śmiecić, przepraszam, to nie są trampki z resztą sam napisałem, że to nie muszą być typowo trampexy.
Qukułka napisał/a:
Kiedy się w końcu dzieci nauczą odróżniać....... grrrrrrr
To chyba jesteśmy dziećmi w tym samym wieku hehe
Przepraszam jeszcze raz, nie chcę wprowadzać nadmiernego zamieszania tylko po prostu się doradzić. Nazwa jak to nazwa - nie zawsze bywa trafnie określona.
Norbs93, w takim razie co byś polecił/doradził?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum