Po wzięciu około 15 tabletek Acodinu ma się "fazy"... ( uzależnia )
Co o tym sądzicie ? Braliście ? I jak ?
Ja osobiście nie mam ochoty z tym eksperymentować...
15 tabletek ?
Wszystkie tussi, słynne tabletki i syropy na kaszel na tym bazują.
Dość popularne , łatwo dostępne i tanie, chociaż uzyskane efekty uboczne nie są tego warte.
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
Po co mi faza, skoro potem nerki+wątroba do wymiany?
Bo w zyciu piekne są tylko chwile". Ja popadłem w psychozę, cały czas miałem wrażenie że coś za mną łazi, pociłem się a gałki oczne latały mi w te i we we w te. Jakieś szeptanie jakby ktoś coś do mnie gadał jakieś gadanie z pełną gębom. Nagle wszystko ustało.
Acodin nie uzależnia
Fajne uczucie jest, jakieś głosy, nie czujesz głodu, czas Ci baardzo szybko mija i chcesz cały czas gdzieś chodzić, tup tup tup....
Po zażyciu nigdy nie zostawajcie w domu!!!
Jednym słowem nie w ogóle nie warto brać.
A już napewno nie takiego gówna.
FajnyNick ? napisał/a:
Hardcorowi biorą 140 i w górę...
bajki opowiadają
McLarenLbn napisał/a:
A są jakieś przeciwwskazania ?
Żeby się do grobu nie wpędzić...
Nie brać.
Nawet pojedyncze zażycie większej ilości stanowi poważne konsekwencje dla zdrowia.
Po pierwsze nie ma ustalonej dawki dla każdego organizmu ,która zapewni Ci fazę, o jedną więcej i jedziesz przy odrobinie szczęścia na pogotowie, dlaczego ? Dlatego ,że acodin jest zawarty w różnych lekarstwach, niekiedy wystarczy 6 tabletek, czasem 60.
Warto sobie przypomnieć ile zamieszania zrobiło Tussi.
Po za tym to uzależnia, nadal jest to substancja powstała na bazie narkotyku.
Branie acodinu to nic innego jak zwykłe ćpanie ścierwa.
[ Dodano: 2009-06-23, 19:08 ]
Trolllka napisał/a:
Acodin nie uzależnia
taa dalej mając 20 lat wierz w takie bajki.
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum