Imię: Weronika
Wysłany: 2009-05-20, 21:44 Biseksualizm
Biseksualizm - odczuwanie popędu płciowego lub/i emocjonalnego do osobników obu płci.
Co o tym myślicie? Jak odbieracie osoby biseksualne? Pisać.... (to wkońcu dość ciekawy temat )
Imię: Michał
Wysłany: 2009-05-20, 22:06
Zależy bo jeśli chodzi o dziewczyny to rozumiem ale jeśli chodzi że chłopak to robi z nim i z nią to mnie nie kręci czy coś tam... tolerancyjny jestem nie mam nic przeciwko takich ludzi ale wole jednak jak już bi to fajniej jak to jest dziewczyna :D
Imię: MAGDA
Wysłany: 2009-05-21, 14:15
A ja mam. W końcu na czymś też nasza wiara ma sie opierać, co nie ?
No nie chciałabym, żeby mój brat idąc z dziewczyna oglądała sie w między czasie za facetami yhyhhh. o niieee. Dochodze do wniosku, że coraz dziwniej sie dzieje na świecie i za takim czyms ja na pewno nie pójdę
Tu dużo osób mówi, że nic nie ma itd. Ale ciekawe jaka jest ich reakcja, gdy powiedzmy widzą dwóch całujących sie chłopców ? Bo nasza tolerancja często jest tylko w słowach, i gdy danej sytuacji nie mamy przed oczyma...
No pewnie nie każdy tak ma, ale z wielu przypadków wiem, że tak jestt.
_________________ Na podstawie tego, kogo masz koło siebie wiesz, kim naprawdę jesteś..
Imię: Weronika
Wysłany: 2009-05-21, 14:30
Magda masz racje....dużo osób mówi że nic do tego nie mają a taka prawda że jak przyjdzie spotkać takie osoby na ulicy to są obgadywane lub wyśmiewane... Nie mówie że źle myślicie czy fauszywie ale warto sobie zadać pytanie do jakich granic sięga nasza tolerancja...? Czy tylko w słowa...czy też w zachowaniach jakie sobą prezentujemy
Imię: Julia
Wysłany: 2009-05-21, 19:56
ja osobiscie nie mam nic przeciwko osobom biseksualnym .
ale spotkalam sie z przypadkami [u mnie w sql ] , ktore dowodza temu co mowi *MAGDA*
wiele osob twierdzi ,ze , spoko nic nie maja do takich osob a jak przychodzi co do czego to nic nie maja np do dziewczyny bi , ale jak widza chlopaka bi to juz pedal i ciota .
_________________ Leje się Tequilla
A my gramy w bilard
A ty weź się nie wychylylaj
A ja jestem reprezentantem styla
A ja mam. W końcu na czymś też nasza wiara ma sie opierać, co nie ?
K*rwa mać, typowa "katolicka" idiotka, jeśli twoja wiara się opiera o nienawiść do "innych" to gratuluje najwyższego poziomu debilizmu w tej kategorii.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum