Nie wiem, na początku bym się wkurzyła, ale po pewnej chwili zapytałabym (patrząc głęboko w oczy :D) "kto to". Po tej odpowiedzi zdecydowałbym czy wydłubywać więcej informacji czy też nie byłoby to potrzebne .
Wysłany: 2010-06-29, 18:27
Znając mnie, totalną histeryczkę albo bym się rozkleiła( choć już rzadziej się zdarza xd) albo zamarla w bezruchu nie mogąc wydobyć z siebie słowa ( to u mnie normalne w sytuacji ekstremalnie złej) ;p
Wysłany: 2010-07-02, 02:56
brajla napisał/a:
Najpierw bym do nich podeszła, potem naklęła im , potem skopałabym mojego faceta potem zajęłabym się tą laską i potem bym poszła
Wlazłabyś do zdjęcia - dobrze rozumiem? Naaajs. Masz zdolności kobito...
Na początku na pewno by mnie zazdrość zakuła, ale nic bym nie powiedziała. Może tyle że spytałabym się kto to. Nic więcej. Przytulać mu się przecież nie zabronię. Sama się przytulam do przyjaciół.
Kiedyś oglądałam zdjęcia mojego D. zanim się poznaliśmy. Trafiliśmy na zdjęcie jego i byłej. Razem,przytuleni i uśmiechnięci - totalnie zakochani. Zabolało a potem były łzy i źle się czułam przez to. Szczególnie,że to było na początku naszego związku...
Teraz patrzę na to tak,ze każdy ma jakąś przeszłość i tak naprawdę liczy się tu i teraz. Najlepiej porozmawiać o takim incydencie bo wieczne wypominanie nic nie da.
_________________ Porzucam coś, chcę się poddać i płaczę ale gorące serce każe inaczej !
Gdyby działo się to w dogodnym miejscu. Wskoczył bym do miejskiej fontanny.
I krzyknąłbym, że ją kocham. Może, jak będzie wiedziała ile dla mnie znaczy, to zrezygnuje z jakiegoś typka, który miesza wodę z cukrem zastępującym tym szampon do włosów.
_________________ ,,Ani ludzi, ani świata nie widzimy takimi, jakimi są, ale takimi, jakimi widzieć się nauczyliśmy" - Stefan Pacek
Znając życie nie poznałabym swojej połówki na tym zdjęciu, dopiero ktoś by mi musiał zwrócić na to uwagę. Co bym zrobiła? Gdybym znała osobę na tym zdjęciu to nic, a jeżeli to byłyby kompletnie nieznany człowiek to zapytałabym się kto to jest i tyle. Nie ma o co robić awantury, jak już ktoś przede mną napisał ludzie zazwyczaj do zdjęć przytulają się/obejmują/stają bliżej siebie.
W sumie to miałam podobną sytuację- mój kolega, taki bardzo dobry zawsze lubił na powitanie, pożegnanie czy tak bez okazji się do mnie przytulić. Trochę przeszkadzało mi to, że on ma dziewczynę i zastanawiałam się czy ona nie jest o to zła albo zazdrosna, ale nigdy nie dała mi oznaki, że tak jest.
Trzeba mieć zaufanie do drugiej osoby, szczególnie w związku.
_________________ And in the dark, I can hear your heartbeat,
I tried to find the sound.
But then it stopped, and I was in the darkness,
So darkness I became.
Zapytałabym kto to jest.
Jeśli to zdjęcie było by wykonane zanim zaczęliśmy być razem to zapytałabym dlaczego mnie okłamywał.
Jeżeli teraz dostał by w twarz i było by koniec tego tematu... good bye chłopcze.
_________________ któregoś dnia może mnie nie być po prostu załóż
przypomnisz mnie sobie
ale nie czuj żalu,
życie się będzie toczyć i tak pomału,
wytrzesz z łez oczy MNIE NIE ŻAŁUJ!
Jeśli to zdjęcie było by wykonane zanim zaczęliśmy być razem to zapytałabym dlaczego mnie okłamywał.
To trochę bez sensu, bo chyba nie jest takie ważne z kim się było wcześniej, ani tym bardziej z kim się ustawiało do zdjęć.
_________________ And in the dark, I can hear your heartbeat,
I tried to find the sound.
But then it stopped, and I was in the darkness,
So darkness I became.
Pewnie by mnie to zdenerwowało ale nie zrobiłabym oto wojny. Preferuję raczej sarkazm. Dręczyłabym obydwie osoby. Miałam już taką sytuację. Wyszłam z niej twardo i po 5 minutach zdjęcie zniknęło .
_________________ "Ukłoń się świrom
Żyj nie umieraj... "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum