Imię: Jakub
Wysłany: 2010-01-07, 21:52
Mniej więcej taka:
pierwsze 5 minut:
kilka kolejnych godzin:
potem: i już po wszystkim
_________________ Nikt broni nie wymierzy i nie podniesie pałki
Po dzikich, wolnych wilkach zostały tylko sny
Nie krzykną już "obława", nie będzie żadnej walki
Bo nie ma więcej wilków, zostały tylko psy
Wkurzyłabym się w pierwszej chwili i to ostro, druga reakcja byłaby taka, że przy okazji spytałabym się moją drugą połówkę, spokojnie i bez nerwów już, dlaczego tak a nie inaczej. A po kilku dniach bym się z tego śmiała, chyba, że byłoby coś jednoznacznego na tym zdjęciu.
Jaka by była wasza reakcja ,gdybyście zobaczyli przypadkowo swoją drugą połówkę na zdj przytuloną do innej osoby.
"Paskudna ręka, znowu nie trzyma się reszty".
_________________ We are Satan's generation and we don't give a fuck(...)
Infernal blood runs in our veins
Alcohol and drugs is what we need and take
We need no stupid fucking conscience
Go get fucked if you are not one of the bestial ones
_________________ Każdej minuty, każdej godziny, każdego dnia żyję w przekonaniu, że w końcu minie.. miłość, nienawiść, życie.. tak, życie. Bo śmierć już nie boli.
Do innej osoby? to znaczy obojętnie jakiej płci?
Nie no raczej bym się nie wściekła po prostu zapytała bym gdybym nie znała akurat tej osoby, a jeśli bym znała osobę z owego zdjęcia i wiedziała jakie ich relacje łączą to żadnego dymu by nie było :D
_________________ W niedalekiej przyszłości Pani Prezydent, Premiera też już mam i będziemy fajniejsze niż Tusk i Kaczyński xD
Jakby przytulała się do osoby zupełnie mi nie znanej lub takiej która jest mi obojętna nic bym nie zrobił bo i po co robić zamieszanie..
Ale jakbym ją zobaczył z typem którego nie lubię, to on następnego dnia znalazłby się na chirurgii...
_________________ _______________
Człowiek e, to wyścig szczurów,
do szklanych domów, z szarych murów,
jak twój guru to PeeLeN, ty przegrasz wyścig ten..
zalezy jezeli zobaczylbym swoja dziewczyne gdzies na fotce przytulona do jakiegos typka a w podpisie moja dobra kolezanka to nie ruszylo by mnie to za bardzo a jezeli bym zobaczyl ze ona mu siedzi na kolanach itd trzymaja sie za rece to juz bym sie zdenerwowal
Na pewno nie byłabym jakoś bardzo szczęśliwa z tego powodu,ale nie żeby zaraz robić aferę.Poszłabym do chłopaka i wyjaśniła sprawę,bo w końcu przytulenie to nic wielkiego.
_________________ Nie wolno zgadzać się na pełzanie, gdy czujemy potrzebę latania.
Helen Keller Nie chodzi o to, żeby być lepszym od innych - chodzi o to, żeby być lepszym niż wczoraj
Jigoro Kano
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum