ja ogolnie w tym roku sobie odpuscilam, bo powiedzialam, ze mam za piekne oczy na okulary xd lol..
a tak to uwielbiam takie duuze i koniecznie muszą byc czarne
_________________ Krok po kroku traciła własne punkty odniesienia...Kochała.
Wysłany: 2008-12-29, 12:25
W tym roku kupiłam aż dwie pary, bo jedna mi sie rozwaliła;p.
Strasznie mi było żal, bo okularki idealnie do mnie pasowały, a później już takich nie znalazłam.
I obowiązkowo noszę brązowe;)
nie wyobrażam sobie lata bez okularów przeciwsłonecznych. najbardziej lubię muchy. inne mi zresztą nie bardzo pasują.
jedynym minusem jest to, że tak łatwo się psują ;D
_________________ I want a perfect body, I want a perfect soul
I want you to notice when I'm not around
You're so fucking special
I wish I was special
Kocham Ale tylko muchy, wayfarery lub takie okrągłe 'chanelki'(są cholernie stylowe, mrrrał )
Jak widzę takie:
http://www.digitalphoto.p...2008-0717_b.jpg http://www.pogotowiegadze...oneczne_857.jpg
to mi się śmiać chce, nie wiem czemu, ale kojarzą mi się z tandetą, tanimi podróbami i w ogóle.
"Policyjki" też są najs, ale niestety nie dla mojego kształtu twarzy ;p
Okulary przeciwsłoneczne lubię, ale bardzo rzadko je noszę, ponieważ mam zwykłe okulary. Ale podobno i w przeciwsłonecznych, i w zwykłych jest mi do twarzy;)
Wysłany: 2009-12-31, 20:46
Raczej rzadko takie zakładam. Nie lubię mieć przyciemnionego świata, wolę już jak mi słonko świeci w oczy;p. Zresztą okulary tez noszę swoje czasem więc w takich podwójnych się chodzić raczej nie da.
_________________ Wiesz... lubię wieczory
Lubię się schować na jakiś czas
I jakoś tak, nienaturalnie
Trochę przesadnie, pobyć sam
Wejść na drzewo i patrzeć w niebo
Tak zwyczajnie, tylko że
Tutaj też wiem kolejny raz
Nie mam szans być kim chcę.
Powiedz mi, a zapomnę, pokaż mi, a zapamiętam, pozwól mi zrobić, a zrozumiem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum