Zimą to zrozumiałe,gdy bolą mnie oczy, sama noszę. Natomiast nie rozumiem, jak można nosić okulary przeciwsłoneczne w domu i jeszcze robić sobie w nich zdjęcia...
_________________ Nie ma prawa pośród wszystkich praw, które by kazało wątpić, że jeśli całe życie siałeś strach, zbierzesz coś innego ponad gniew.
jak można nosić okulary przeciwsłoneczne w domu i jeszcze robić sobie w nich zdjęcia...
Tak samo jak inne rzeczy.
Ja sobie życia bez okularów przeciwsłonecznych nie wyobrażam, to jest nieodłączny element mojego ja, nawet nocą wychodzę w okularach przeciwsłonecznych.
Natomiast nie rozumiem, jak można nosić okulary przeciwsłoneczne w domu i jeszcze robić sobie w nich zdjęcia...
Dokładnie tak samo jak czasem na imprezach czy dyskach mozna zobaczyc nie jedną osobę w okularach...
Ja nosze okulary przeciwsłoneczne w lecie prawie cały czas (szczególnie na rowerze) w simie też bywa bo jednak jak coś odbija się od sniegu to może razić w mieście mniej ale w górach bez okularów ani rusz...
_________________ Twój uśmiech...to już nie wróci...
Nie jestes tolerancyjna, nie musisz tolerować czyjegoś stylu, przez co nie masz prawa nazywać tego głupim bo nazywajac to głupotą nazywasz przez to głupkiem osobę kultywującą taki styl a to już obraza, która podlega pod paragraf kodeksu karnego, a prawo obowiązuje wszędzie, nawet tutaj
W sumie to pewnie jak jakieś noszenie kapelusza zawsze, czy coś takiego. Czasem ludzie sobie na siłę wymyślają jakiś element "stylu", z którym chcą być kojarzeni. Więc lans jak nabardziej. Głupota też, bo nic nie widać.
Straho napisał/a:
nazywasz przez to głupkiem osobę kultywującą taki styl a to już obraza, która podlega pod paragraf kodeksu karnego
Nie jestes tolerancyjna, nie musisz tolerować czyjegoś stylu, przez co nie masz prawa nazywać tego głupim bo nazywajac to głupotą nazywasz przez to głupkiem osobę kultywującą taki styl a to już obraza, która podlega pod paragraf kodeksu karnego, a prawo obowiązuje wszędzie, nawet tutaj
Tak, Straho, idź z tym na policje ;D
Mam prawo wyrazić swoje zdanie, a jeżeli dla mnie coś jest glupotą, to po prostu to piszę. Tylko nie domagaj się odszkodowania, jak się przewrócisz w swoim domu z powodu przyciemnionego obrazu przez swoje okularki ;D
Rorschach, uważam, że jeżeli ktoś chce czymś zaskoczyć, własnym stylem, to powinien to robić mądrze i z głową, inaczej może się tylko ośmieszyć;)
_________________ Nie ma prawa pośród wszystkich praw, które by kazało wątpić, że jeśli całe życie siałeś strach, zbierzesz coś innego ponad gniew.
noszenie okularów po domu jest rzeczywiście śmieszne, głupie- no bo jaki to ma cel? żaden, więc Strahciu, spokojnie możesz iść na policję, czekamy;*
zimą czasem mi się zdarzy, jak jest taki dzień, że słońce odbija się od śniegu, razi po oczach, a mam coś podobnego do czyjejś tam mamy ze wsześniejszej strony, od razu jestem zapłakana, rozmazana i wyglądam jak dziecko stróża.
Nie przepadam.Noszę najczęściej w lato na plaży, w zimę co najwyżej tylko na stoku.
_________________ "Run, live to fly, fly to live, do or die
Run, live to fly, fly to live, Aces high "
Na imię miała Lo, po prostu Lo, z samego rana, i metr czterdzieści siedem w jednej skarpetce. W spodniach była Lolą. W szkole Dolly. W rubrykach – Dolores. Lecz w moich ramionach zawsze była Lolitą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum