Nie polecam żadnych, bo to nie okulary a szajs, który może tylko oczy popsuć. Jak kupować okulary przeciwsłoneczne, to lepiej wydać więcej, a mieć pewność, że te okulary naprawdę chronią przez słońcem i promieniami UV.
Moja mama kupiła sobie u optyka okulary przeciwsłoneczne za 300 złotych i faktycznie widać różnicę - ale z drugiej strony tyle kasy to ja na pewno nie dam za okulary. Osobiście mam za 5 euro z H&M i sobie chwalę - w słońce nie mam zamiaru się patrzeć, a chodzeniem po mieście chyba wzroku nie stracę - w końcu to tylko jakby szybka przed oczyma.
Kupiłem sobie dziś okulary firmy CRIMINAL, model RAMON i mi bardzo się podobają Z uwagi na rodzaj mojej twarzy preferuję nieco większe okulary, dlatego te są dla mnie jak najbardziej odpowiednie. Odpowiednia jest również cena, bo zapłaciłem za nie 40 PLN, a mają filtr 2-stopnia, który chroni oczy nawet w ostrym słońcu.
Imię: Jakub
Wysłany: 2010-07-12, 13:11
Damn napisał/a:
Podobają mi się okulary w stylu Slasha ;>
No ja chodzę w takich samych prawie, tylko że mniej brązowe bardziej czarne są.
One fajnie wyglądają, chronią przed słońcem i są stosunkowo niedrogie... 40 zł?
Tylko strasznie pociemniają
_________________ Nikt broni nie wymierzy i nie podniesie pałki
Po dzikich, wolnych wilkach zostały tylko sny
Nie krzykną już "obława", nie będzie żadnej walki
Bo nie ma więcej wilków, zostały tylko psy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum