Imię: Ola
Wysłany: 2008-12-19, 21:26 Wasz styl
Jaki macie styl? Ulubione ciuchy, może bierzecie przykład z jakiejś gwiazdy?
Ja preferuję lata 60. i 80. retro, punk itd. Lubię kwiaty, koronki, hipisowskie wzory, trampki i buty tzw. emu, duże luźne sweterki i czapki 'żulówki'.
A wy? ;)
Ja konkretnego stylu nie mam xD
Preferuje stonowane kolory, różne dziwne połączenia, typu krata do pasków, glany do spódnicy xD
Czasami wyglądam normalnie, czasami jak żul, ale dobrze mi z tym "moim" stylem xD
Hmm co do stylu to ja jako takiego nie mam
ubieram to co lubie i w czym sie naj naj lepiej czuje
kupuje to co mi sie podoba a nie to co jest w modzie ..
bo gdybym kupowala równo z modą to zbankrutowalabym ..
Co do stylu to raczej okreslonego nie mam. Czasem lubie ubrac sie totalnie luzno, "groznie" z obszarpanymi nogawkami w spodniach u dolu a czasem lubie byc elegancka i z klasa... to chyba bardziej zalezy od mojego nastroju i okazji :)
_________________ "...a oni na to
wypchaj sie
dosc mamy ludzi"
Ja chodzę ubrany jak chcę. Gdy coś robię na działce to przywdziewam stare ubrania, a tak to sztruksy, czasem jeansy i podkoszulki z krótkim rękawem, lub bez rękawów coby eksponować moje wielkie ramiona
Nie należę do żadnej subkultury np punk czy emo itd ale uwielbiam ubierać się nietypowo ... Zawsze ubieram się na kolorowo, ponieważ w tedy czuję się że mój świat jest zabawny i optymistyczny ;p . Najczęściej ubieram się w rurki do tego adidasy/trampki i luźna bluzka z śmiesznym motywem i jakieś dodatki(bransoletki itd) :D
Ja stawiam na oryginalność. nie podążam za modą jak wiekszośc osób z mojego środowiska. nie "przepadam" za rózówym, lubię ciemniejsze barwy. nienawidze lasek w stylu Barbie.
_________________ Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, gdy skrzydła zapominają jak latać...
czarne swetry i bluzy..i kaptury i dżinsy i botki i paski i wiele innych
_________________ "Run, live to fly, fly to live, do or die
Run, live to fly, fly to live, Aces high "
Na imię miała Lo, po prostu Lo, z samego rana, i metr czterdzieści siedem w jednej skarpetce. W spodniach była Lolą. W szkole Dolly. W rubrykach – Dolores. Lecz w moich ramionach zawsze była Lolitą.
styl? hmmm... nie mam jako takiego... lubię mocne kolory - czarny, czerwony, morski, purpurowy ... nie znoszę mdłych pasteli, błękitów i różów... uwielbiam gadżety w stylu badzików, biżuterii, chustek, naszywek itp. :) Lubię zabawne t-shirty, trampki i takie tam :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum