Imię: Mieczysława
Wysłany: 2010-03-07, 18:32
zaden. probuje sie doszukac jakiegos sensu w jej piosenkach niestety bezskutecznie.
moze i pobawic sie przy tym da, ale tylko tyle, w klubach tak, w domu nie nie nie
po za tym jest paskudna.
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
Fajne ma piosenki...i tylko to, ale takiego Girls Aloud nie przebije, nie ma opcji. Daleko jej do Sarah czy Nadine
_________________ We're riding the light, Riding the light
We are the damned of the holy reich
Where is the one? Where is the one
Leading us home where it's all begun?
We're riding....
Nom, wgl. w tych teledyskach nie czaje o co chodzi.
A piosenki raz lepsze, raz gorsze, nie wszystkie mi się podobają.
_________________ W Lesznie, naszym Lesznie,
które w herbie Byka ma,
jest taka drużyna, co się Unia nazywa,
Grecja ma Ateny, Paryż wieże Eiffla ma,
a My mamy Naszą Unię, która Mistrza Polski ma!
Sialalalaaa... UNIA LESZNO
Lejdi gaga, ło matko, kolejna gwiazdeczka promowana przez komercyjne stacje radiowe, o której za 3 lata nikt nie będzie pamiętał... Nie wiem jak można tego słuchać, no ale o gustach się nie dyskutuje...
_________________ Doświadczenie, zawsze przychodzi w moment po chwili w której go potrzebowałeś
Eee, zeszłorocznym hitem osiemnastek był "Poker Face". Ale tak tylko do dylania, zabawy i do chlańska.
A tak na dłuższą metę to nie moja brocha. Nie podążam tropem komercji i niuansowych klipów, jakie ona akurat tworzy, które są czystym plastikiem.
To tyle.
Pozdrawiam. :)
_________________ Nie wiem jaki jestem, ale cierpię, gdy mnie deformują... Wbrew wszystkiemu chcę być sobą. — Witold Gombrowicz
Niektóre piosenki, choć bez większego sensu wpadają w ucho i jakoś pobawić się przy tym idzie. Jeśli chodzi o samą Lady Gagę to patrzę na nią i zastanawiam się co ta dziewczyna ze sobą zrobiła byleby znaleźć się na szczycie i górować wśród nastolatek.
_________________ "Cały świat to scena
A ludzie na nim to tylko aktorzy
Każdy z nich wchodzi na scenę i znika
A kiedy na niej jest, gra różne role
W siedmioaktowym dramacie żywota"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum