Imię: Mieczysława
Wysłany: 2010-03-07, 18:32
zaden. probuje sie doszukac jakiegos sensu w jej piosenkach niestety bezskutecznie.
moze i pobawic sie przy tym da, ale tylko tyle, w klubach tak, w domu nie nie nie
po za tym jest paskudna.
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
Nom, wgl. w tych teledyskach nie czaje o co chodzi.
A piosenki raz lepsze, raz gorsze, nie wszystkie mi się podobają.
_________________ W Lesznie, naszym Lesznie,
które w herbie Byka ma,
jest taka drużyna, co się Unia nazywa,
Grecja ma Ateny, Paryż wieże Eiffla ma,
a My mamy Naszą Unię, która Mistrza Polski ma!
Sialalalaaa... UNIA LESZNO
Lejdi gaga, ło matko, kolejna gwiazdeczka promowana przez komercyjne stacje radiowe, o której za 3 lata nikt nie będzie pamiętał... Nie wiem jak można tego słuchać, no ale o gustach się nie dyskutuje...
Eee, zeszłorocznym hitem osiemnastek był "Poker Face". Ale tak tylko do dylania, zabawy i do chlańska.
A tak na dłuższą metę to nie moja brocha. Nie podążam tropem komercji i niuansowych klipów, jakie ona akurat tworzy, które są czystym plastikiem.
To tyle.
Pozdrawiam. :)
_________________ Nie wiem jaki jestem, ale cierpię, gdy mnie deformują... Wbrew wszystkiemu chcę być sobą. — Witold Gombrowicz
Niektóre piosenki, choć bez większego sensu wpadają w ucho i jakoś pobawić się przy tym idzie. Jeśli chodzi o samą Lady Gagę to patrzę na nią i zastanawiam się co ta dziewczyna ze sobą zrobiła byleby znaleźć się na szczycie i górować wśród nastolatek.
_________________ "Cały świat to scena
A ludzie na nim to tylko aktorzy
Każdy z nich wchodzi na scenę i znika
A kiedy na niej jest, gra różne role
W siedmioaktowym dramacie żywota"
Wysłany: 2010-03-07, 20:53
Pierwsze piosenki jeszcze były naprawdę dobre, np. Just Dance czy Paper Gansta,ale teraz to już schodzi na psy. Ale jak wyżej już ktoś napisał: ,,o gustach się nie dyskutuje''.
Ale nawet ładna GaGa jest
_________________ ,,Naprawdę jaka jesteś
Nie wie nikt
Bo tego nie wiesz
Nawet sama Ty...''
P.Cugowski
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum