Cześć! Szukam takiego rzemyka, jak ma Paul Walker na swoim prawym nadgarstku: http://images.fanpop.com/...4_1200_1483.jpg Dałoby się gdzieś dostać? A jak nie, to chociaż taki gruby sznurek w takim kolorze khaki, który można zawiązać na nadgarstku? Pozdrawiam i dzięki za odp!
Nie, no on jest chyba zawiązany jakoś jak te z muliny. Nie wiem, może gdzieś na allegro bym znalazł? A jak nie, to w pasmanterii byłoby coś w tym stylu?
Imię: Matt
Wysłany: 2010-02-19, 13:26
tomekw napisał/a:
Nie, no on jest chyba zawiązany jakoś jak te z muliny. Nie wiem, może gdzieś na allegro bym znalazł? A jak nie, to w pasmanterii byłoby coś w tym stylu?
Ja nie widzę tam muliny. Sam sobie zrób. Sznurek i do roboty.
_________________ Kobieta, która nie jęczy w nocy, warczy w dzień.
Prócz kobiecego ciała i seksu nie umiem sobie nic wyobrazić oprócz muzyki.
Podoba mi się gdy chłopak ma rzemyk na nadgarstku lub coś tego rodzaju. Mniej podoba mi się frotka ale nie mam nic przeciwko. W ogóle nie podoba mi się tz. kieta. Okropnie to wygląda i do tego źle mi się kojarzy.
_________________ If you have to go don't say goodbye
If you have to go don't you cry
If you have to go I will get by
Someday I'll follow you and see you on the other side...
No jacha, i wogule to jeszcze murzyny takie hyba noszom, nie?
_________________ 'Nie uznajesz żadnych wartości,
cale twoje życie to nihilizm, cynizm, sarkazm i orgazm.
We francji mógłbyś zrobić z tego hasło wyborcze i wygrać'
- Woody Allen
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum