Wierzę w sny. Raz mi się sniło, że dostałem bana na tym forum po tygodniu czy dwóch dostałem
_________________ żeby pójść do łóżka z dziewczyną to wystarczy, że pobzdryngolę coś na gitarze i powiem, że rocka słucham.
http://na-kacu.blogspot.com/
ja własnie tez mam czasami " prorocze sny" ale rzadko;p
Podobno jak sie je kolację bardzo pózno i w duzych ilosciach to sie ma sny;p
ktos mi tak mowil ale nie wiem czy to prawda ;p
_________________ No Men-no Sex,No Sex-No Children,No School-No Problem ;p
Wczoraj miałąm dziwny sen: Tata zadzwonił do mnie i powiedział, że babcia umarła (a ona już 5 lat nie żyje). Rano jak się obudziłam, wstaławm jak zwykle zrobiłam kawę, poszłam dac jeśc mojego chomikowi- patrzę a on leży w trocinach i nie rusza się. Zdechł tak nagle :(
Nie wiem czy to oan jakiś związek ze snem.
A tak to raczej nie mam takich normalnych snów, więc wątpię czy którykolwiek mógłby się spełnić.
_________________ Wczoraj kwiatki sypała w kościele.
Dziś z kwiatków balsam smaruje po ciele.
Ostatnio śniło mi się, że siedzę u mojej cioci w kuchni, i czekaliśmy na mojego kuzyna i kuzynkę(jej dzieci), aż wrócą od dermatologa. Zapowiadało się parogodzinne czekanie. Nagle dzwoni telefon i ciocia mówi: "Dermatologa nie ma, poszedł na urlop" i wtedy przypomniałam sobie, że parę dni wcześniej miałam właśnie taki sen o.O Że siedziałam w tym miejscu w kuchni, ona odebrała telefon i tak dalej.
Ja tam wierze w sny
Sny to losowe impulsy podswiadomosci
Ale ja i tak wierze w sny ,bo wiadomo ze tego nie da sie logicznie wytłumaczyc.
Ostatnio pamiętam swoje sny bardzo dobrze bo9 juz to wycwiczylem.
Pamiętam od 2 dni juz 4 sny 1 nocki.
Czyli wszystkie ,albo brak 1
Sny sa w fazie REM,kóra trwa przeważnie 30 minut co 120 minut.
A moze rozwinę troche temat.
Sniło mi sie z4e dzidek umarł... zyje nadal
Śniło mi się żę dzidek miał miec ekschumacje żywcem i mówil o tym jak o wizycie u lekarza.
Czyli doszedłem do wniosku że podświadomie boję się żęby nie umarł, obawiam się tego podświadomie jak już mówiłem...ma prawie 76 lat...
_________________ Zawsze jest o 1 idiotę więcej niż myślisz.
Imię: Justyna
Wysłany: 2009-08-12, 14:58
Zamartwiałam się pewnego dnia [to było w roku szkolnym] sprawdzianem z WOS'u. Bo nie miałam książki i pisałam go ''na żywca''. I śniło mi się potem, że dostałam 5. xD Sprawdziło się.
_________________ w pogoni za oryginalnością przestajesz być sobą.
Mi się kiedys śnił kot przywieszony za ogon do tablicy ogłoszeń. Żywy. Ja do niego podeszłam i mu sie przyglądałam. W końcu postanowiłam go przygarnąć.
Następnego dnia znalazłam 7 małych kotów i je przygarnęłam.
Myślę, że ten kot ze snu przywieszony do tablicy ogłoszeń był symbolem, metaforą tego co się zdarzy, że niby kot wystawiony na widok publiczny a nikt go nie chce przygarnąc, jak tamte 7 kotów, bo one najpierw błąkały sie po wsi, poszły do sąsiada a on je wygonił i potem ja je znalazłam.
_________________ Pielęgnuj swoje marzenia.
Trzymaj się swoich ideałów.
Maszeruj śmiało według muzyki, którą tylko ty słyszysz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum